Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Dit zijn de vrijgezelle dames in een nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave

16 maart 2023 12:05

In een nieuwe reeks van 'Temptation Island: Love or Leave' gaan vier koppels hun relatie testen. Maar er valt natuurlijk niet veel te testen zonder vrijgezelle dames en heren. Wij stellen de single vrouwen van dit nieuwe seizoen alvast aan je voor.

Gwen

De 20-jarige Gwen hoopt tijdens dit avontuur liefde te kunnen vinden. Ze is op zoek naar iemand met humor en wil graag een juiste balans tussen samen zijn en elkaar vrijlaten. Humor en vertrouwen vindt ze een echte must in een relatie.

Isabella

De 22-jarige Isabella beschrijft zichzelf als een trouwe knuffelbeer en ziet over een aantal jaar een eigen familie voor zich. Ze is op zoek naar lieve man waar ze op kan bouwen. Ook vindt ze het belangrijk dat haar toekomstige vriend haar zo nu en dan tegengas kan geven.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Deze koppels gaan de ultieme relatietest aan in Temptation Island: Love or Leave

Lisa

Lisa is 21 jaar oud, staat positief in het leven en is vaak in de sportschool te vinden. Ze zoekt een sportieve man die ondernemend en dominant is en het liefst iets ouder is dan zijzelf. De ware is ze nog niet tegengekomen, daar hoopt ze hier verandering in te brengen. 

Marisol

Marisol (25) is een relatiemens en is na 1,5 jaar vrijgezel te zijn geweest weer klaar voor de liefde. Ze valt op een verzorgde, spontane man met een sociaal karakter. Ze is een echte knuffelbeer met een pittig randje en hoopt dit ook bij haar partner te vinden.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Deze verleidster uit Temptation Island gaat trouwen

Noortje

Noortje is toe aan een serieuze connectie met iemand. De 21-jarige weet goed wat ze wil en dit verwacht ze ook van haar toekomstige man. Ze is op zoek naar een stoer, oprecht en enthousiast iemand die sterk in zijn schoenen staat.

Olivia

De 25-jarige Olivia staat open voor een connectie. Ze houdt van feestjes en gaat graag naar festivals. Met haar vlotte babbel sluit ze makkelijk vriendschappen. Ze valt op eerlijke, spontane mannen met humor en houdt van gespierde mannen die langer zijn dan zij. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Temptation Island-ster Heikki vraagt vriendin ten huwelijk

Samirah

Samirah is klaar voor een nieuwe man in haar leven. Ze valt op een sportieve man die positief in het leven staat. De 24-jarige Samirah is een echte praatjesmaker en kan met haar empathie voor mensen altijd goed advies geven.

Melanie

De 26-jarige Melanie is gek op sporten en heeft een actief bestaan. Ze is helemaal klaar voor een man in haar leven en valt op een ambitieuze, zelfverzekerde man met humor. Ze gaat graag los op feestjes, maar heeft ook een serieuze kant.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!