Martin Een Jaar Van Je Leven Beeld © William Rutten

Abrupte exit in Een Jaar Van Je Leven vanwege 'noodsituatie'

16 maart 2023 13:10

Een onverwacht en emotioneel afscheid woensdagavond in 'Een Jaar Van Je Leven'. Na de ontvangst van een brief van oud-kandidaat Mexx verlaat deelnemer Martin plotseling het programma. Hij krijgt een uur de tijd voor deze beslissing, die hem zwaar valt.

"Ik wil niet weg, ik móét weg"

"Vanwege een noodsituatie buiten moet ik het programma verlaten", zegt Martin tegen de groep over zijn vertrek na zes maanden. Wat er precies in de brief van zijn geliefde Mexx - die eerder vanwege haar woede-uitbarsting richting Martin uit het programma wordt gestuurd - staat, laat Martin in het midden. Maar het heeft er duidelijk alles mee te maken. "Ik wil niet weg, ik móét weg." 

Er volgt een emotioneel afscheid. "Ik dacht dat ik in de finale zou komen, maar het heeft zo moeten zijn dat ik het niet ben." Hij zegt zijn medekandidaten te gaan missen. "Ik hou van jullie allemaal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de échte opvallende reden achter de breuk tussen Magali en Sheila

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. De livestreams kun je 24/7 volgen bij Videoland.

Kun je geen genoeg krijgen van reality-tv? Volg de de nieuwe online realitytalkshow Realitea van RTL Boulevard, waarin Farja Farvardin - beter bekend als Fawry not Sawry - wekelijks het laatste en heetste realitynieuws met spraakmakende gasten bespreekt. Hieronder kun je de eerste aflevering bekijken:

Realitea #1: Sheila opent vuur op Magali en Channah doet auditie voor De Bachelorette

11:05

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!