Onze boerderij in Europa Beeld © KRO-NCRV

Yvon Jaspers neemt déze BzV-stellen mee naar boerderijen in Europa

17 maart 2023 10:48

Als je Yvon Jaspers (49) zegt, zeg je televisie met boeren. De presentatrice verschijnt binnenkort dan ook weer op de nationale kijkbuis met een nieuwe reeks van 'Onze boerderij in Europa'. In de zesdelige serie trekt Yvon met oud-'Boer zoekt Vrouw'-kandidaten per camper door Europa.

"Het is een groot avontuur om met onze 'Boer zoekt Vrouw'-stellen de grens over te gaan"

Boerin Bertie - wie kent haar niet? - is de chauffeur gedurende dit nieuwe seizoen. Yvon neemt ook onder anderen veehouder Jouke en zijn vriendin Karlijn, Maud en Evert en Janine en Sander mee op reis.

In Onze boerderij in Europa onderzoeken Yvon en haar gezelschap hoe boerenbedrijven in Europa omgaan met de spanningen waar het boerenleven vandaag de dag mee te maken heeft. Samen met de Boer zoekt Vrouw-stellen blikt Yvon terug op deze reis en hun ervaringen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Om deze reden ontbreekt de hond van Yvon Jaspers in nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw

"Het is een groot avontuur om met onze Boer zoekt Vrouw-stellen de grens over te gaan", zegt Yvon daarover. "Voor een aantal van hen is het een totaal nieuwe ervaring. Het boerenleven is in de landen om ons heen vaak volledig anders dan hier. De mentaliteit, de regelgeving, het klimaat. Maar ook zagen we hoe de Fransen en de Engelsen omgaan met hun boeren. Er zijn bijzondere vriendschappen ontstaan en er is zoveel geleerd. Ik hoop dat de kijkers door de ogen van onze boeren meegenieten van deze schitterende roadtrip."

Naast bovengenoemde stellen gaat Yvon ook op reis met Bertie en Rosita, boer Gerben en Vivian en boer Marnix en Emmie. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Presentatrice Yvon Jaspers begint haar eigen boerderij

Onze boerderij in Europa is vanaf zondag 16 april te zien op NPO 1. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!