Peter Gillis Beeld © Instagram @petergillisoostappen

Peter Gillis kondigt startdatum nieuw seizoen Massa is Kassa aan

19 maart 2023 12:55

Fans van de SBS6-kijkcijferhit 'Familie Gillis: Massa is Kassa' hoeven niet te treuren. Het welbekende zwarte gat waarin zij onlangs zijn beland na het eindigen van het seizoen, is snel voorbij. In mei worden alweer de gloednieuwe afleveringen uitgezonden. Dat laat Peter Gillis (60) zelf weten via social media.

"Hatselfats! We zijn volop bezig met de opnames van seizoen 10"

'Hatselfats! We zijn volop bezig met de opnames van seizoen 10', schrijft de pater familias bij een foto met de crew. In de nieuwe reeks, die vanaf dinsdag 23 mei weer te zien is om 20.30 uur bij SBS6, speelt Nicol Kremers geen hoofdrol meer. "Nicol zal niet tot de vaste gezichten behoren in het volgende seizoen dat in mei van start gaat op SBS6", laat een woordvoerder van Talpa aan RTL Boulevard weten nadat begin februari duidelijk wordt dat Peter en Nicol uit elkaar zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis ontkent nieuwe beschuldigingen van Roddelpraat stellig

Tegen Peter loopt nog altijd een mishandelingszaak. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem ervan zijn ex Nicole in mei vorig jaar onder meer in haar rug en neus te hebben gebeten. Zij is in november 2022 gehoord in deze zaak. Een datum voor de inhoudelijke behandeling is nog niet bekend.

Rob Goossens legt uit hoe het nu verder gaat met Massa is Kassa

04:45
Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

De BLVD Podcast #15: Het onvermijdelijk einde van Massa Is Kassa

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!