Matthijs De Bachelorette Beeld © Instagram @mattgeuze/ANP/JPF Photo

Monica Geuze ziet eigen broer in De Bachelorette: 'Lijkt bizar'

19 maart 2023 13:45

De 29-jarige Matthijs uit Amsterdam is naar Zuid-Afrika afgereisd in de hoop om in Sylvia Geersen (37) zijn soulmate te vinden. Dat lijkt hem goed te lukken, want het model voelt zich aardig op haar gemak bij hem. Net als 'De Bachelorette'-presentatrice Monica Geuze (27), maar dat heeft een héél andere reden.

"Ik heb wel een broer die Matthijs heet en er erg veel op lijkt, maar het is hem niet"

Direct nadat bekend wordt welke mannen er meedoen aan het nieuwe seizoen van De Bachelorette, valt het fans van het programma op dat de 29-jarige Matthijs sprekend lijkt op de broer van Monica. Het toeval wil dat hij óók Matthijs heet én, net zoals De Bachelorette-ster, in Amsterdam woont.

In een video van Videoland verzekert de presentatrice nogmaals dat het écht niet haar broer is die het hart van Sylvia probeert te winnen. Als snapt ze de verwarring. "Iedereen zegt de hele tijd: de broer van Monica doet mee aan De Bachelorette", lacht ze. "Hij lijkt er bizar op. Ik heb wel een broer die Matthijs heet en er erg veel op lijkt, maar het is hem niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kakkerlak voegt zich bij rozenceremonie in De Bachelorette

Toch lijken de twee zo erg op elkaar, dat Monica hem stiekem toch een beetje een voorkeursbehandeling geeft tijdens de opnames. Ze legt uit: "Ik voelde me al veel sneller op mijn gemak omdat ik het idee had: dat is mijn broer."

Matthijs en Monica zijn overigens geen vreemden voor elkaar - ondanks het feit dat ze dus geen familie zijn. De 29-jarige Amsterdammer doet in het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave, dat Monica ook presenteert, al mee als verleider. Hij richt dan zijn pijlen op Jaydi. Dat is niets geworden, want Jaydi verlaat  het programma hoteldebotel verliefd met verleider Ricky.  Zal het Matthijs nu dan wel lukken om de liefde te vinden tijdens een programma? Voor de camera's is hij in ieder geval niet verlegen, want naast zijn ervaring met televisie werkt hij ook als model. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Inzetten van wild rose zorgt voor opschudding in De Bachelorette

De Bachelorette is elke donderdag te zien bij Videoland.

Sylvia Geersen eerlijk over zoenen in De Bachelorette

01:52

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!