Beeld © ANP

Renze Klamer gaat show van de makers van De Verraders presenteren

21 maart 2023 08:18

Renze Klamer (33) heeft een nieuwe klus te pakken. De presentator gaat het nieuwe RTL 4-programma 'Het Onbekende', van de makers van 'De Verraders', presenteren.

Veertien kandidaten, verdeeld over een team met bekende en onbekende Nederlanders, gaan de strijd met elkaar aan in de natuur van Slovenië, waar ze zo snel mogelijk een eindpunt moeten vinden. In de serie draait het om één ding: durf je te kiezen voor het onbekende? Kandidaten die zich hebben opgegeven, worden vanuit hun gewone dagelijkse leven gevraagd 'zomaar' in dit onbekende avontuur te stappen.

De eerste beelden van het nieuwe programma van Renze Klamer

00:53
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Renze Klamer en Fidan Ekiz houden mini-reünie live op tv

Renze heeft de taak om de kandidaten continu uit te dagen en moet ze laten kiezen welke route ze gaan nemen: gaan ze voor de bekende of de onbekende route? Elk team heeft een koffer met geld en wie na acht afleveringen als eerste aankomt bij Renze mag het geld houden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Renze Klamer moest eerste aflevering talkshow last minute wijzigen

Onderweg worden de teams voortdurend voor dilemma’s geplaatst. Welke route nemen ze? De bekende die ze van tevoren te horen krijgen, of kiezen ze voor het onbekende pad? Wat dat laatste hun brengt, horen ze pas als ze ervoor gekozen hebben. En alsof dat nog niet genoeg spannende momenten oplevert, moeten de teamleden elkaar ook in elke aflevering elimineren. En ook hier komen weer allerlei dilemma's bij kijken. 

Het Onbekende is vanaf 12 mei wekelijks te zien bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!