Rob Goossens en Waylon Beeld © Rianne Barger/ANP

Rob Goossens: 'Waylon ziet Better Than Ever als de grote Willem Bijkerk-show'

23 maart 2023 13:06

Als het in een nieuwe aflevering van De BLVD Podcast over het programma 'Better Than Ever' gaat, moet Rob Goossens (32) toch even iets van het hart. Tijdens het optreden van Adlicious-ster Shirley in dat programma valt hem namelijk wat op.

"Ik vind het echt onvoorstelbaar dat je niet op zo’n moment het om de kandidaten laat gaan"

Shirley zingt in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen het nummer 'Wat Is Dan Liefde' van André Hazes. Het lied gaat over vreemdgaan, iets wat Waylon natuurlijk niet onbekend is. "Het viel me op dat Martijn toen heel subtiel iets zei van: dat is natuurlijk iets dat in sommige relaties voor komt", vertelt Rob over het moment. "En Waylon ging er toen overheen - met die klotezonnebril van hem - met: 'Vergeving is heel belangrijk'. Het leek alsof hij het echt meende!"

Rob vindt vooral dat Waylon bijzonder weinig oog heeft voor de kandidaten: "Daar zitten allemaal mensen die tien jaar niet op televisie zijn geweest en dan één keer terugkomen om een mooi optreden te geven, en dan tóch blijft het de grote Willem Bijkerk-show. Ik vind het echt onvoorstelbaar."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Martijn Krabbé vindt maken tweede seizoen Better Than Ever 'buitengewoon eervolle zaak'

Martijn Krabbé doet het volgens Rob 'top' en ook krijgen alle kandidaten de ruimte, maar volgens de journalist is Waylon 'een wachtmuziekje aan het afspelen tot het moment dat hij weer mag'. Rob: "Ik vind het echt onvoorstelbaar dat je niet op zo’n moment het om de kandidaten laat gaan."

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waylon hoopt nog steeds op terugkeer The Voice

Bekijk de nieuwe aflevering hieronder.

De BLVD Podcast: #20: Better Than Ever is de grote Waylon-show en alle geheimen van RTL Boulevard ontrafeld

39:12

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!