GTST-castfoto Beeld © Jasper Suyk/RTL

De tijd van GTST is voorbij: deze acteur neemt afscheid

23 maart 2023 20:10

Het liefdesgeluk lacht alleenstaande tienermoeder Demi (Noa Zwan) niet toe in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Nadat ze blind door de liefde een risicovolle keuze met betrekking tot haar zoontje maakt, besluit ze een punt te zetten achter haar relatie met Jesse (Tyeppe Troost). Dat blijkt vanavond ook zijn exit uit de serie te betekenen.

"Als je verliefd bent dan doe je domme dingen"

Woensdagavond was al te zien hoe Demi het uitmaakt met Jesse. Vanavond vervolgt dat verdrietige gesprek zich en neemt Tyeppe als verpleegkundige Jesse afscheid van GTST. Hij is in totaal bijna twee maanden te zien geweest in de soap. Demi ervaart in die periode hoe moeilijk het is om als tienermoeder én haar kind én school én een nieuwe liefde met elkaar te combineren. Als ze op een gegeven moment zoontje Tom alleen thuis laat omdat ze op date wil en de oppas afzegt, krijgt ze de schrik van haar leven als ze vanuit het café op de babyfoon kijkt: hij is uit zijn bedje geklommen. Eenmaal thuis blijkt hij gelukkig ongedeerd. Eind goed al goed, maar ze besluit toch de hartverscheurende knoop door te hakken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST-actrice Noa Zwan brengt 'heartbreak song' uit

"Je weet dat het niet aan jou ligt, hè. Je bent eigenlijk ook alles wat ik wil", zegt ze in de aflevering van donderdagavond tegen Jesse. "Jij ook voor mij", antwoordt hij. Maar dat is niet genoeg, besluit Demi. "Sinds jij er bent, ben ik niet meer de moeder die ik wil zijn. Ik ben alleen nog maar een oppas aan het regelen. Tom verdient een moeder die echt alleen maar bij hem wil zijn."

"Niet doen alsof je geen goede moeder bent hè", valt Jesse haar bij. "Je bent een geweldige moeder." "Ik heb hem alleen thuisgelaten, dat kan niet", vindt ze. "Als je verliefd bent dan doe je domme dingen", reageert Jesse, die desondanks vindt dat Demi Tom 'gewoon weer op nummer één moet zetten'.

"Zal ik over vijf jaar weer voor een auto springen?" grapt Demi over het ongeluk dat destijds tot de ontmoeting met de knappe verpleegkundige leidde. "Goed plan", antwoordt Jesse met een knipoog.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sophie Bouquet doet heftige onthulling over rol in GTST

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland.

De nog lopende romance tussen personages Merel en Stefano doet wat stof opwaaien:

Rob Goossens snapt niks van ophef rondom GTST-romance: 'Is dit alles?'

04:32