Queen Charlotte: A Bridgerton Story Beeld © Liam Daniel/Netflix

Netflix onthult officiële trailer Queen Charlotte: A Bridgerton Story

23 maart 2023 16:51

Niet alleen kunnen fans van 'Bridgerton' zich verheugen op een gloednieuw seizoen, vanaf 4 mei is er bij Netflix ook een prequel van de wereldwijde hit te zien. Nadat de streamingdienst eerder al wat beelden deelde, is zojuist de officiële trailer vrijgegeven.

In Queen Charlotte: A Bridgerton Story volgen we de machtige Queen Charlotte tijdens haar huwelijk als jonge koningin met koning George. Een huwelijk dat niet alleen een groot liefdesverhaal is, maar ook zorgt voor verschuivingen binnen de gemeenschap. Het is het begin van de huidige sociale elite en de wereld van de personages uit Bridgerton.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridgerton-fans overtuigd dat liefdesverhaal Benedict opnieuw zal worden overgeslagen

In de prequel zijn Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) en Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) te zien als hun welbekende Bridgerton-personages. India Amarteifio speelt de jonge koningin Charlotte. Corey Mylchreest, bekend van The Sandman, speelt de jonge koning George.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story is vanaf 4 mei exclusief te zien op Netflix

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Derde seizoen Bridgerton vertraagd om opvallende reden'

Regé-Jean Page, Simon Basset in Bridgerton, gebruikte het succes van het eerste seizoen om nieuwe klussen aan te nemen. Daardoor heeft hij geen tijd meer voor het vervolg van het kostuumdrama, maar de acteur plukt nog altijd de vruchten van zijn beslissing.

Regé-Jean Page is zo veel meer dan de hunk uit Bridgerton

01:32

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!