Martijn Krabbé en Leonie ter Braak Beeld © ANP

Martijn Krabbé en Leonie ter Braak presenteren nieuw seizoen Blow Up

24 maart 2023 11:10

Leonie ter Braak (42) heeft haar eerste presentatieklus bij RTL te pakken. Ze gaat samen met Martijn Krabbé (54) 'Blow Up' presenteren. Dat bevestigt RTL na berichtgeving van het 'AD'.

"Als moeder van twee kinderen werd er thuis enthousiast gereageerd"

In het tweede seizoen van Blow Up schitteren opnieuw ballonartiesten, die de kijkers wekelijks weten te verrassen met prachtige, bijzondere kunstwerken die compleet gemaakt zijn van ballonnen. In het persbericht vertelt Leonie dat ze erg blij is met deze klus. "Als moeder van twee kinderen werd er thuis enthousiast gereageerd toen ze hoorden dat ik ‘Blow Up’ ga presenteren." Blow Up is vanaf zaterdag 27 mei wekelijks te zien bij RTL 4 om 20.00 uur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leonie ter Braak haalt uit naar mensen die ijskoud water te lijf gaan: 'Zesjarigen'

Het is niet het enige programma dat Leonie gaat presenteren. Voor Hetzelfde Geld neemt ze ook voor haar rekening. Dat wordt eerder door Natasja Froger gepresenteerd. RTL laat aan RTL Boulevard weten voor Leonie te hebben gekozen omdat Natasja momenteel geen contract heeft bij RTL.

Mensen gaan in dit programma op zoek naar een droomhuis buiten de (dure) stad. "Het is altijd fijn om te kunnen vertellen in welke programma’s jullie mij straks gaan zien. Ook zijn we in gesprek over een ander mooi programma en heb ik vooral heel veel zin in de komende tijd", aldus Leonie. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ballonnenshow Blow Up verkocht aan Australië

Leonie ter Braak is sinds 1 januari van dit jaar in dienst bij RTL, nadat ze is overgestapt van Talpa. In oktober vorig jaar maakt ze haar overstap bekend. "Ik heb zin in een nieuw avontuur en toen heb ik zelf contact gezocht", vertelt ze in Jinek. De presentatrice heeft naar eigen zeggen met RTL het 'leukste gesprek' gehad en inmiddels heeft ze een contract getekend voor drie jaar.