Het Roer Om Beeld © Het Roer Om/Talpa

Hoe is het nu met Het Roer Om-trio Jesse, Jeremy en Bart?

24 maart 2023 12:54

Kijkers van 'Het Roer Om' zien donderdagavond hoe Jesse, Jeremy en hun goede vriend Bart naar Gran Canaria verhuizen om daar hun grote droom te verwezenlijken: het openen van een dragqueenbar. Maar het loopt even allemaal anders dan gepland... Hoe gaat het nu, zes maanden later, met ze?

"Ik denk dat we nog steeds superblij zijn met de stap die we hebben gezet"

Het drietal opent in september van 2022 de bar Westfalia in Maspalomas na maanden van verbouwen. Omdat de heren zelf niet genoeg geld hebben om hun droom te verwezenlijken, besluiten ze in zee te gaan met een investeerder en tevens eigenaar van het pand. Hij stopt 200.000 euro in de droom van Jesse, Jeremy en Bart. Die twee ton moeten de heren natuurlijk wel terugverdienen, pas daarna delen ze mee in de winst. 

Maar zover komt het niet, want vlak na de opening - die een groot succes is - besluit de eigenaar dat hij te veel risico loopt. Hij gaat op eigen houtje verder. Jeremy, Jesse en Bart worden per direct ontslagen, maar in een korte update laat het drietal weten nog regelmatig te werken voor Westfalia. Jeremy staat wekelijks op het podium als Divana Destiny en Bart als zijn alter ego Drag Selina Sugar 'zo nu en dan een keertje'. Jesse houdt zich meer bezig met het licht en geluid. Spijt hebben ze dan ook niet van de hele verhuizing. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trio Het Roer Om keihard genaaid door investeerder: 'Droom spat uiteen'

"Ik denk dat we nog steeds superblij zijn met de stap die we hebben gezet", vertelt Bart. Toch kriebelt het wel om zelf iets te beginnen. Daarom zijn de heren driftig op zoek naar de juiste locatie om hun droom na te jagen. "En die gaat ook wel komen. (…) Voor de rest alleen maar superpositief, we hebben het ontzettend naar ons zin hier. Nooit meer weg!"

Het Roer Om is donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het Roer Om-koppel Alex en Rick deelt update: 'Al boekingen binnen'