Love is Blind Beeld © Monty Brinton/Netflix

Precies op tijd voor het weekend: nieuw seizoen Love is Blind nu te zien

24 maart 2023 13:14

Is liefde écht blind? Op deze vraag proberen de koppeltjes uit de Netflix-hit 'Love is Blind' antwoord te krijgen. De eerste drie seizoenen hebben bewezen dat ras, uiterlijk en leeftijd er niet toe hoeven te doen. Zullen de (nu nog) singles van het vierde seizoen het ook zo ervaren?

Een groep nieuwe, gewillige singles uit Seattle gaat in alweer het vierde seizoen van Love is Blind op zoek naar de man of vrouw van hun dromen. Allemaal willen ze geliefd worden om wie ze zijn, in plaats van hoe ze eruitzien. Zonder afleiding van de buitenwereld sluiten ze zich daarom op in zogenaamde 'pods' waarin ze de ander niet kunnen zien, maar wél horen. Op deze manier gaan de kandidaten op zoek naar een emotionele connectie. Pas wanneer iemand besluit op één knie te gaan, zien de kersverse verloofden elkaar. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Raven van Love is Blind na bedrog SK weer gelukkig in de liefde

Verloofd en terug in de echte wereld, terwijl ze hun trouwdag plannen, zullen de koppeltjes snel ontdekken of ze hun emotionele band kunnen omzetten in een fysieke band voor de snel naderende huwelijksdag. De enige vraag blijft: maakt liefde werkelijk blind?

De eerste vijf afleveringen van Love is Blind zijn nu te zien bij Netflix. In totaal zijn er twaalf afleveringen, wederom gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey - die als geen ander weten wat de koppeltjes allemaal te wachten staat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe is het een jaar na de opnames met de koppels uit Love is Blind?

Niet alleen Amerikanen zijn gek genoeg om te trouwen met iemand die ze nog nooit hebben gezien, ook Nederlanders doen graag mee aan dat fenomeen. En dat het zijn vruchten af kan werpen weten Sonny en Dylan, die vorig seizoen meedoen aan Married at First Sight, maar al te goed. Zij zijn nog altijd samen en vertellen in onderstaande video hoe het nu met hen gaat:

Sonny en Dylan wonen officieel samen: ‘Enige obstakel was de afstand’

09:55