Monica Geuze en Kaj Gorgels Beeld © ANP

Monica Geuze en Kaj Gorgels kruisen Europa door voor nieuwe Videoland-show

24 maart 2023 13:37

Naast 'Temptation Island: Love or Leave' zullen Kaj Gorgels (32) en Monica Geuze (27) binnenkort in nóg een Videoland-productie schitteren met z'n tweetjes. Via de socials van de streamingdienst laten de vrienden weten met een nieuw programma te komen, waarvan jij de inhoud bepaalt.

"Wij gaan eindelijk de podcaststudio uit"

Monica en Kaj hebben een druk bestaan: ze maken podcasts, presenteren shows en runnen meerdere bedrijven. Met overvolle agenda’s moeten ze alles constant onder controle houden en is er weinig ruimte voor ongecontroleerde uitspattingen, terwijl dat misschien wel het leukste is. Daarom wordt het tijd dat Monica en Kaj met hulp van hun fans de controle weer eens verliezen. "Wij gaan eindelijk de podcaststudio uit", aldus Monica in de aankondiging van het programma. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze ziet eigen broer in De Bachelorette: 'Lijkt bizar'

In de Videoland-serie Geuze & Gorgels gaan Monica en Kaj in een podcastbus op avontuur. En het leuke is: Videoland-kijkers kunnen bepalen waar ze naartoe gaan, wat ze gaan doen en waar ze slapen. "Heerlijk, we geven de controle aan jullie!" aldus Kaj. "Zorg dat het spraakmakend is op beeld en wat we daar gaan meemaken, bespreken we ook weer in de podcast. Dus je hebt dubbel controle over wat wij meemaken en bespreken."

Een idee insturen? Dat kan via deze link.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Kaj en Monica verklappen: 'Nieuwe twists in Temptation Island'

Voordat het zover is zijn Kaj en Monica eerst vanaf 30 maart te zien als de presentatoren van Temptation Island: Love or Leave. Bekijk de eerste beelden hieronder:

Tranen en liefdesverdriet in het gloednieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave

00:55