Georgina Rodriguez Beeld © Getty Images

Vriendin Cristiano Ronaldo openhartig over verlies zoontje in realityserie

24 maart 2023 16:46

Het leven van Georgina Rodriguez (29) klinkt als een sprookje: ze gaat van slecht betaalde winkelmedewerker naar vriendin van Cristiano Ronaldo (38), één van de bekendste en rijkste voetballers van de wereld. In 2022 stapt ze zelf in de spotlights met een documentaire bij Netflix. Vlak na de première krijgt ze een groot verlies te verwerken, waarover ze nu openhartig praat in het tweede seizoen van 'Soy Georgina'.

"Bella werd gezond en fit geboren, maar mijn hart brak"

Als zeventienjarige vertrekt Georgina naar Bristol in het Verenigd Koninkrijk, waar ze aan de slag gaat als nanny. In 2015 besluit ze terug te gaan naar Spanje, waar ze een baantje krijgt in een Gucci-winkel. Precies hier komt ze de liefde van haar leven tegen, die op dat moment voor Real Madrid speelt. In november van 2017 wordt hun liefdesgeluk bezegeld met dochtertje Alana. Eind 2021 maken de tortelduifjes bekend wederom in verwachting te zijn, deze keer van een tweeling. Maar dan slaat het noodlot toe als slechts één van hen, hun dochtertje, gezond ter wereld komt. 

"Ángel en Bella zijn op Paasmaandag geboren", blikt de socialite terug op de traumatische gebeurtenis in de eerste aflevering van het tweede seizoen van haar Netflix-serie. "Het moment waarop ik wachtte. Mijn hart stopte. Bella werd gezond en fit geboren, maar mijn hart brak. Je vraag je af: hoe ga ik door? Je ziet die baby. Ze is sterk, gezond en heeft je nodig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflixserie vriendin Cristiano Ronaldo krijgt tweede seizoen

Als hun andere kinderen vragen waar Ángel is, breekt ze. "Ik was niet klaar om te erkennen of te accepteren wat er was gebeurd", vervolgt Georgina. "Ik kon het de kinderen nog niet vertellen. Omdat ik nog een buik had, zei ik dat Ángel in mama’s buik zat. Dat alleen Bella was geboren en dat hij nog niet geboren wilde worden." Uiteindelijk is het Cristiano die hen vertelt dat Ángel in de hemel is, en op dat moment komt Georgina weer met beide benen op de grond.

Het tweede seizoen van Soy Georgina is nu te zien bij Netflix.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pasgeboren zoontje Cristiano Ronaldo overleden: 'Kapot van verdriet'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!