Johnny de Mol Beeld © ANP

Talpa zwijgt over nieuw reisprogramma Johnny de Mol

27 maart 2023 10:30

Talpa verstrekt nog geen extra informatie over de reis die Johnny de Mol (44) in april naar Botswana gaat maken. Dat laat het mediabedrijf maandag desgevraagd weten. De zoon van John de Mol (57) liet zondag in de RTL-talkshow 'Humberto Op Zondag' doorschemeren dat hij een nieuw reisprogramma gaat maken. Hij gaf weinig details. "Zodra hier meer nieuws over te melden is, dan laten we het weten", aldus de woordvoerder van Talpa maandag.

"Ik ben drie weken van huis"

Johnny stelde dat hij na het einde van zijn talkshow HLF8, begin april, naar het land in het zuiden van Afrika gaat. "Ik ben drie weken van huis", zei Johnny. "We gaan naar Botswana, dat is niet verkeerd allemaal. Ik ga daar een aantal mensen begeleiden die niet gewend zijn te reizen." Meer zei Johnny niet, want 'dat mag niet van mijn directeurtje'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny de Mol: 'Einde HLF8 na alles wat is gebeurd extra zuur'

De presentator zei ook te balen van het feit dat zijn talkshow HLF8 moet stoppen. Volgens Johnny trok de talkshow de afgelopen tijd meer kijkers. "Maar de opmars was net te laat", constateerde hij. "We hebben veel meegemaakt met elkaar en dat je dan moet stoppen is extra zuur."

Angela de Jong is niet verbaasd dat de stekker uit het programma wordt getrokken:

Angela zag einde HLF8 aankomen: 'Was trekken aan een dood paard'

04:24
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny de Mol: 'Einde van HLF8 kwam voor ons onverwacht'