Familie Wesseloo - Ik Vertrek Beeld © AVROTROS

Hoe gaat het met de Spaanse droom van de familie Wesseloo uit Ik Vertrek?

27 maart 2023 11:54

In 2021 zien we hoe de familie Wesseloo in 'Ik Vertrek' een stuk grond koopt om een vakantiepark op te bouwen. Het gezin krijgt te maken met de nodige tegenslagen. Ton en Birgitta moeten uiteindelijk zelfs een andere bron van inkomsten zoeken. Hoe gaat het twee jaar later met de familie en hun grote droom?

"Ik weet echt niet of we over vijf jaar verder zullen zijn met de camping"

De familie Wesseloo reist af naar Spanje om hun eigen camping te runnen. Hiervoor moet er nog wel het nodige worden gebouwd en dat wil niet helemaal lukken. Bureaucratie gooit roet in het eten en dat blijkt nog steeds het geval te zijn. Birgitta laat op de website van AVROTROS weten dat de camping er nog steeds niet is en dat het wat hun betreft geen haast heeft.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ik Vertrek-koppel Theo en Jolanda nog altijd in Andalusië: ‘Kunnen hier nog niet weg’

"We zijn op dit moment gewoon lekker druk met andere dingen. Bijvoorbeeld met de verbouwing van onze finca. We zijn vorig jaar oktober verhuisd en het is nog niet af. We begonnen met een huis zonder keuken, zonder badkamer, er zaten zelfs geen ramen in… Een echte bouwval", vertelt ze. Terwijl Ton druk bezig is met de finca, werkt Birgitta als zelfstandige. Ze werkt op afstand voor een Nederlands bedrijf en is in haar functie verantwoordelijk voor de verkoop en service. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nudistenkoppel Bert en Thomas uit Ik Vertrek bedolven onder positieve reacties

Het gezin heeft het naar hun zin in Spanje. "We zijn volledig geïntegreerd in het dorpsleven en doen zelfs mee met de Moros y Cristianos. Een typisch Spaans lokaal feest, waarbij we meelopen in de optocht en meedoen met de tradities. Daarnaast proberen we tijd te maken voor (Spaanse) vrienden, met z'n viertjes te golfen en lekker uit eten te gaan, naar het strand of Spanje verder te ontdekken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Van pannenkoekenrestaurant in Gambia naar 'Spaanse nachtmerrie': zo gaat het nu met Theo en Jolanda uit Ik Vertrek

Birgitta verwacht de komende jaren bezig te zijn met het verbouwen en uitbreiden van de finca. "Ik weet echt niet of we over vijf jaar verder zullen zijn met de camping. Hij blijft wel op de agenda. Op de finca ontvangen we nu wel af en toe zelfvoorzienende campers, dus we zijn er een beetje mee bezig."

Kijk de aflevering met de familie Wesseloo hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!