Beeld © KRO-NCRV / Linelle Deunk

Vijf nieuwe boeren zoeken liefde in Boer zoekt Vrouw Europa

27 maart 2023 13:25

De fans van 'Boer zoekt Vrouw' beleven een leuke start van de nieuwe werkweek. Yvon Jaspers (50) stelt binnenkort vijf nieuwe boeren voor die op zoek gaan naar de liefde in een reeks van 'Boer zoekt Vrouw Europa'. Op 9 april maken we al kennis met de kandidaten die vanuit het Europese platteland een gooi naar de liefde doen.

"Ze willen niets liever dan hun leven delen met iemand die ook dat buitenlandse avontuur aan durft te gaan"

In alweer het dertiende seizoen van Boer zoekt Vrouw maken we kennis met boeren in de leeftijd van begin 20 tot in de 60 jaar. De één is een paar jaar geleden zijn boerenbedrijf gestart en de ander is als jong kind met het hele gezin geëmigreerd naar het buitenland. De ene kandidaat kan niet zonder zijn paarden en de ander vindt in alle vroegte lopen over de akkers het mooiste wat er is.

Eén ding hebben ze gemeen: het zijn allemaal hardwerkende mensen die iemand missen om hun dag mee door te nemen, samen te genieten en een leven op te bouwen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Milou van Boer zoekt Vrouw gaat de politiek in

Presentatrice Yvon Jaspers kan niet wachten om de boeren voor te stellen aan het Nederlandse publiek en aan geïnteresseerde potentiële liefdespartners. "In de afgelopen maanden heb ik heel Europa doorgereisd en vijf bijzondere mensen goed leren kennen. Ik heb meegewerkt op hun bedrijf, hun familie ontmoet en hun leven in het buitenland ervaren en gevoeld dat voor hen één ding het allerbelangrijkste is. Ze willen niets liever dan hun leven delen met iemand die ook dat buitenlandse avontuur aan durft te gaan", vertelt Yvon.

"Ik heb bewondering voor hen dat ze hun verhaal, onzekerheid en hoop zo met mij delen", gaat Yvon door. "En dat allemaal voor het vinden van de liefde! Ze staan te popelen zich voor te stellen en hopen dat na 9 april die ene brief geschreven wordt van iemand die nu nog niet eens van hun bestaan weet. Dat maakt het weer enorm spannend."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Voorbereidingen nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw in volle gang

Vrijgezelle vrouwen en mannen die het warm krijgen van een boer hebben vanaf 9 april twee weken de tijd een mail of brief te sturen via boerzoektvrouw.nl. Hoe het de boeren vergaat in hun zoektocht naar de liefde is vanaf 3 september te zien als het vervolg van de serie op tv komt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!