Pim en Fee in GTST Beeld © Videoland/screenshot GTST 29 maart

Primeur in GTST met mooie nieuwe liefdesverhaallijn: 'Ik ben verliefd'

29 maart 2023 20:32

Scheve schaatsen, flinke leeftijdsverschillen en zelfs (onbewuste) incest: 'Goede Tijden, Slechte Tijden' schuwt op liefdesgebied vrij weinig in de verhaallijnen. Dat er nog veel te behalen valt, bewijst het ontluikende liefdesverhaal van Pim (Nando Liebregts, 27), die het syndroom van Down heeft, wel.

"Fee... Dat past perfect bij haar"

Vanavond is een bijzondere primeur in GTST te zien. Voor het eerst in de geschiedenis van Nederlands langstlopende soap maken kijkers kennis met de romance tussen twee personen die het downsyndroom hebben. In de buurtsuper kan Pim zijn ogen niet afhouden van het meisje dat zojuist binnenloopt - en vice versa. Als ze na een flinke staarsessie de winkel verlaat, besluit Pim, terwijl She's The One van Robbie Williams op de achtergrond te horen is: "Ik ben verliefd. Maar het wordt niks. De liefde doet pijn en we zijn altijd weer alleen." 

Na wat aanmoedigende woorden van Demi (Noa Zwan) en Henk (Johnny Kraaijkamp jr.), besluit Pim haar mee uit te vragen. "Maar ik weet niet eens hoe ze heet." "Volgens mij heet ze Fee", aldus Demi. "Fee..." verzucht Pim. "Dat past perfect bij haar." 

Even later is te zien hoe Pim, strak in pak en met een roos in zijn hand, met Fee op date gaat. "Leuk dat je er bent", zegt Pim. "Vind ik ook", glimlacht Fee.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is wanneer Cas Jansen als Julian terugkeert in GTST: 'Ontzettend gemist'

Nando Liebregts geeft vorig jaar in de talkshow van Humberto Tan te kennen dat hij droomt van een gastrol in GTST. Die wens gaat, met wat hulp van Humberto, in vervulling. In april vorig jaar is Nando voor het eerst als Pim te zien in de soap. En het blijft dus niet bij die ene keer: zijn personage Pim keert meerdere keren terug en lijkt in Meerdijk nu dus zijn grote liefde tegen het lijf te lopen. 

Benieuwd naar het verdere verloop van de romance tussen Pim en Fee? GTST is van maandag tot en met donderdag te zien op RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Medische misser in GTST heeft grote gevolgen: 'Hoe heb ik dit nou kunnen missen?'

Onlangs doet een ander liefdesverhaal in GTST een hoop stof opwaaien:

Rob Goossens snapt niks van ophef rondom GTST-romance: 'Is dit alles?'

04:32
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST-actrice Noël van Kleef inspireerde kijkers: 'Zoveel berichten in mijn inbox'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!