Beeld © William Rutten

Carolien Spoor en Géza Weisz doen mee aan Interior Project: VIPS

28 maart 2023 08:31

Carolien Spoor (35) en Géza Weisz (36) doen mee aan het nieuwe RTL 4-programma 'The Interior Project: VIPS'. Ook Défano Holwijn (30), Euvgenia Parakhina (51), Ruth Jacott (62) en Shelly Sterk (31) zijn te zien in de interieurwedstrijd die vanaf 11 april op televisie is, maakte RTL dinsdag bekend.

"Dat ik deze andere kant van mezelf kan laten zien dankzij dit programma, is echt een eer"

In The Interior Project: VIPS moeten BN'ers wekelijks een ruimte opknappen. Zo wagen ze zich onder meer aan een vakantiebungalow, een leegstaand kantoorpand en een villa. In de finale-opdracht nemen de deelnemers een luxe hotelsuite onder handen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carolien Spoor heeft nare ervaringen met talkshows: 'Vaak afgebeld'

Het programma is bedacht door visagist Leco van Zadelhoff, die samen met wisselende interieurexperts het werk van de BN'ers zal beoordelen. "Dat ik deze andere kant van mezelf kan laten zien dankzij dit programma, is echt een eer. Na veertien verhuizingen in 25 jaar, kan ik wel zeggen dat interior design iets meer is geworden dan een uit de hand gelopen hobby. Ik maak graag mensen mooi, maar ook interieurs en ik kan niet wachten om mijn kennis én die van de gastjuryleden te delen met de kijkers", laat hij weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leco van Zadelhoff legt uit welk bobkapsel het beste bij jouw gezichtsvorm past

Edson da Graça, die het programma presenteert en zelf 'middenin een verbouwing' zit, heeft veel geleerd tijdens de opnames. "Eigenlijk ben ik een leek op het gebied van interieur en ik ga altijd graag voor de veilige optie: gebroken wit. Maar dankzij alle inspiratie en kennis van onze deelnemers en Leco, durf ik het nu toch wat spannender aan te pakken!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Edson da Graça openhartig over zijn wittebroodsweken: ‘Het was fantastisch’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!