Tiffany Breaks in Love is Blind Beeld © Netflix

Tiffany uit Love Is Blind reageert op dutje dat bijna relatie verpestte

28 maart 2023 13:20

Heel even lijkt het op een scène uit 'Doornroosje' wanneer Tiffany Breaks (36) uit 'Love is Blind' in slaap valt tijdens de liefdesverklaring van Brett. Ze legt zelf uit hoe dit heeft kunnen gebeuren.

"Er was een goede man hier en het enige wat ik hoefde te doen was wakker blijven"

In de kamers waar de singles elkaar blind ontmoeten (de pods) noemt Brett Tiffany zijn 'perfecte match'. Het blijft echter opvallend stil aan Tiffany's kant wanneer Brett zijn hart bij haar uitstort. Brett denkt op dat moment dat Tiffany - zonder het te melden - de kamer heeft verlaten. 

Bekijk het spraakmakende fragment hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe is het een jaar na de opnames met de koppels uit Love is Blind?

Als Tiffany eindelijk ontwaakt uit haar dutje is ze doodsbang dat haar toekomst met Brett in gevaar is. Aan deelneemster Tudum legt Tiffany uit hoe dit heeft kunnen gebeuren. "Mijn vrienden hebben een fotoalbum van mij genaamd 'Doornroosje': ik heb de gewoonte om op de meest willekeurige plaatsen in slaap te vallen. Ik ben in slaap gevallen in nachtclubs in de vipsectie. Ik heb dan gewoon zoiets van: ik ga hier een dutje doen. Het is wat het is, zo laad ik op", zegt Tiffany.

Dat Tiffany in slaap valt tijdens Bretts liefdesverklaring heeft volgens haar nog een reden. Naast dat de twee een 'zeer lang gesprek' voeren die avond, is Bretts stem ook erg 'rustgevend', legt ze uit. "Het was gewoon een lange nacht. Toen ik wakker werd dacht ik: ik heb mijn moment verpest. Er was een goede man hier en het enige wat ik hoefde te doen was wakker blijven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Raven van Love is Blind na bedrog SK weer gelukkig in de liefde

Gelukkig blijkt Brett vergevensgezind. Het incident weerhoudt hem er zelfs niet van om op één knie te gaan voor Tiffany. Op de vraag of ze met hem wil trouwen, schreeuwt ze uitbundig 'Ja!'

In de komende afleveringen leren Brett en Tiffany elkaar verder kennen. Het is nog maar de vraag of ze dit seizoen daadwerkelijk samen voor een altaar eindigen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!