Amber Portwood Beeld © Getty Images

Cryptische post Amber uit Teen Mom baart fans zorgen

28 maart 2023 13:33

Het zit Amber Portwood (32) niet mee. De realityster verliest een paar maanden geleden de voogdij over haar zoontje James en maakt onlangs ook bekend te stoppen met 'Teen Mom'. Een cryptische post die ze nu op Instagram heeft geplaatst baart haar fans zorgen.

"Sommige dagen zijn een uitdaging en andere dagen zijn wat makkelijker"

Amber heeft twee kinderen, dochter Leah uit een eerdere relatie met Teen Mom-ster Gary, en zoontje James uit haar meest recente relatie met Andrew. Gary heeft de voogdij over Leah en onlangs wordt bekendgemaakt dat Andrew de voogdij over James krijgt. Wat de situatie nog moeilijker maakt, is dat Amber in Indiana woont en Andrew met James is verhuisd naar Malibu. Hierdoor is het voor Amber lastig om haar zoon regelmatig te zien. 

Amber laat niet zo heel lang geleden weten dat ze zich 'rot voelt' en 'totaal geen motivatie' meer heeft. Haar nieuwste Instagram-post is ook niet heel optimistisch. Amber deelt een kiekje met de tekst 'Wat doe je voor werk?' en het antwoord: 'Mijn best, ik doe mijn best.' Bij de foto schrijft Amber. 'Sommige dagen zijn een uitdaging en andere dagen zijn wat makkelijker.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber Portwood stopt na 14 jaar met Teen Mom

Haar volgers steken haar een hart onder de riem in de reacties. 'Jij kan dit meid!' schrijft iemand. 'Ik hou van je Amber, je bent zo ontzettend sterk!' reageert een ander. 'Je best doen is meer dan genoeg', meent een ander. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-ster Amber Portwood verliest voogdij over zoontje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!