Race Across The World Beeld © RTL

Eerste duo haakt af in Race Across The World: 'Vermoeiend'

29 maart 2023 21:59

In 'Race Across The World' is het eerste duo afgehaakt. Doordat ze te veel geld uitgeven, vermoeid zijn en thuis missen zeggen de twee het programma vaarwel.

"Ik heb een baby thuis en we vinden dat we naar huis moeten"

Vorige week komen Bastiaan Ragas en zijn zoon Sem als laatste aan. Iets wat je in dit programma niet moet doen, want er is een kans dat je dan naar huis moet. Eigenlijk zouden zij het programma moeten verlaten, maar ze mogen nog een aflevering blijven. Wat later wordt duidelijk waarom. 

De duo's ontmoeten elkaar in een skylounge waar ze genieten van een cocktail. Als laatste komen Dominic Seldis en zijn dochter Katy aan. Zij hebben verdrietig nieuws. Ze vinden het programma te zwaar. "Het alsmaar door moeten gaan is vermoeiend", zegt Dominic na hun laatste aankomst op het checkpoint.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olga Commandeur en man Frank betrokken bij busongeluk in Race Across The World: 'Sta te shaken'

Aan de groep vertelt Dominic: "We hebben besloten om naar huis te gaan." De groep staat perplex. "We hebben een klein uitgavenprobleempje: we hebben niet genoeg meer over voor de hele race. En we hebben onderschat hoeveel we thuis zouden missen. Ik heb een baby thuis en we vinden dat we naar huis moeten." De rest van de kandidaten vindt het jammer dat ze gaan. 

De anderen gaan gestaag verder. Fanatiek als altijd lopen er twee teams gelijk op: team Hugo Kennis en Eva Cleven en team Olga Commandeur en haar man Frank. Tot het laatste moment blijft het spannend wie als eerste aankomt. De vorige twee afleveringen zijn Hugo en Eva de Commendeurtjes nét te snel af, maar deze keer niet. Olga en Frank komen iets eerder aan bij het checkpoint en bezegelen hun winst met een kus. "Jezus man, toch eerste!" zegt Olga tegen haar echtgenoot. "Ik had het echt niet meer verwacht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olga Commandeur en man Frank laten zich van pikante kant zien in Race Across The World

Hugo en Eva zijn niet somber over hun tweede plaats. Ze gunnen het de Commandeurtjes. "Ik ben zo blij voor ze", zegt Hugo terwijl hij zich theatraal naar de grond stort. "Ik kan niet meer." Howard Komproe en zijn compagnon Dre komen als derde aan en Team Ragas arriveert (wederom) als laatste. Ook deze keer hoeven zij niet naar huis. 

Race Across The World zie je elke woensdag om 20.30 uur bij RTL 4. 

Dominic Seldis brengt verdrietig nieuws

03:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!