Wilfred Genee Beeld © ANP

Wilfred Genee terug in Vandaag Inside: 'Ook dochter in het gips'

28 maart 2023 21:34

Wilfred Genee (55) is na een dag afwezigheid, weer terug in de uitzending van 'Vandaag Inside'. Gisteren is de presentator afwezig door een gebroken arm van zijn zoon. Nu blijkt dat ook zijn dochter in het gips zit.

"We zijn blij dat je weer terug bent, al kan ik het haast niet uit mijn bek krijgen"

"Heb je me een beetje gemist gisteren?" vraagt Wilfred aan Johan Derksen voorafgaand aan de show. "Eerlijk gezegd wel. Buiten het feit dat ik het helemaal eens ben met mensen die jou een vreselijke man noemen, ben je wel een uitstekende presentator", antwoordt de bromsnor. "We zijn blij dat je weer terug bent, al kan ik het haast niet uit mijn bek krijgen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wilfred Genee afwezig bij Vandaag Inside door ongeluk zoon

Wilfred vertelt wat er met zijn kinderen aan de hand is. "Ik ben blij dat het met die twee weer goed gaat. Mijn dochter in het gips, mijn zoon in het gips. Dus iedereen is aangeslagen." Wilfred is de hele dag in het ziekenhuis. In de show vertelt hij over zijn zoon: "Het is goed gekomen. Hij is op zijn arm gevallen en heeft hem op twee plaatsen gebroken. Hij is vandaag geopereerd. Dat is gelukkig allemaal goed gegaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hélène Hendriks neemt De Oranjezomer over van Wilfred Genee

Ook zijn dochter zit in het gips. "Mijn dochter is zaterdag van de fiets gevallen. Ze heeft haar been gebroken. Vandaag heeft de dokter er een extra CT-scan tegenaan gegooid. Toen kwamen ze erachter dat er nog een breuk zat. Als ze dat niet hadden ontdekt, had het hele fatale gevolgen kunnen hebben." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!