De Bevers Beeld © Tom Cornelissen

Nieuw seizoen De Bevers trapt af met 'heel groot nieuws'

29 maart 2023 13:19

Op donderdag 6 april openen volkszanger John de Bever (57) en zijn partner en manager Kees Stevens (37) de deuren van hun Brabantse optrekje voor alweer het derde seizoen van hun realityserie 'De Bevers'. In Realitea, de nieuwste online serie van RTL Boulevard, lichten de heren alvast een klein tipje van de sluier op.

"We hebben heel veel pilots gemaakt, maar telkens was het het niet"

Realitea #3: Nieuw seizoen De Bevers begint met groot nieuws en John in De Verraders?

11:16

John en Kees zijn echte ondernemers en houden niet van stilzitten. Naast het starten van een frikandellenimperium in Kroatië, nemen ze in één jaar drie seizoenen op van hun serie - die zelfs genomineerd wordt voor een Gouden Televizier-Ring. De kracht achter het succes is volgens Kees dat ze in tegenstelling tot bijvoorbeeld de familie Meiland geen toneelstukje spelen, maar écht zichzelf zijn. Kees vertelt ook dat alles in de serie echt is, niks is gescript. "Juist die simpelheid... wij leven gewoon als normale mensen", aldus Kees. "Wij gaan onszelf niet veranderen", vult John aan. "Het is gewoon zoals het is."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Realitea #2: Kitty speelt voor matchmaker en Esmee aan het daten met een Love Island-ster?

In de nieuwe aflevering van Realitea vertellen Kees en John ook dat hun realitydroom al lang in de maak is, al zo’n tien jaar. "We hebben heel veel pilots gemaakt, maar telkens was het het niet. Dan gebeurde er te weinig, of waren we 'te normaal'", geeft Kees toe. "Maar ik denk na de oorlog en corona, dat mensen ook wel een beetje moe van alles waren en dat het gewoon weer mag."

In het nieuwe seizoen krijgen we meer van het werkleven van de twee te zien, omdat nu de coronaregels niet langer van toepassing zijn. "Je gaat wel meer het werk zien, dus dat is ook wel leuk. Iedereen denkt dat alles wat een artiest doet héél groot is en heel meeslepend. Maar dat is het dus niet." Ook zit er 'heel groot nieuws' in.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John de Bever en partner Kees gaan de sneeuw in voor nieuw seizoen De Bevers

Elke woensdag komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Realitea #2: Kitty speelt voor matchmaker en Esmee aan het daten met een Love Island-ster?

10:45
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

HLF8 geeft John de Bever pot M&M's cadeau zónder haarlak

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!