Echte Meisjes in de Jungle Beeld © Jasper Suyk/Rob Jacobs

'Janice Blok en Michella Kox gevraagd voor nieuwe variant Eating With My Ex'

30 maart 2023 07:32

De servetten zijn gestreken, de glazen opgepoetst en de messen geslepen: vrijdag 28 april start namelijk weer een gloednieuw seizoen van 'Eating With My Ex: Going Dutch'. In Nederland stikt het schijnbaar nog steeds van de bekende wrok-koesterende exen en niet alleen op liefdesvlak - er komt namelijk ook een versie met ex-vrienden.

Realitea #3: Nieuw seizoen De Bevers begint met groot nieuws en John in De Verraders?

11:16

Dat onthult Fawry, die zelf hiervoor gevraagd is, in een nieuwe aflevering van Realitea. In het originele format schuiven ex-koppels - na soms een lange, ijzige strijd - weer bij elkaar aan tafel met als doel nader tot elkaar te komen. Maar zachte heelmeesters maken stinkende wonden, dus moet de vinger eerst eens goed op de zere plek gelegd worden. Tijdens een smakelijk driegangendiner krijgen beiden daarom per gang een pittige vraag voorgeschoteld. Deze stellen zij de ander met als ultiem doel: onbesproken zaken uitspreken en verzoening. Maar de kans dat dit resulteert in verhitte discussies, niet al te malse verwijten en ongemakkelijke momenten aan tafel is des te groter...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Channah en Quentin in nieuw seizoen Eating With My Ex

Omdat Fawry geen bekende exen heeft bedankt hij voor het programma. Toch wordt hij onlangs wéér benaderd voor de nieuwe variant genaamd Eating With My Ex: Best Friend. En niet alleen hij, zo blijkt. Fawry verklapt dat ook aartsrivalen Janice Blok en Michella Kox gevraagd zijn. Smullen!

Elke woensdag komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Realitea #2: Kitty speelt voor matchmaker en Esmee aan het daten met een Love Island-ster?

10:45
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fawry not Sawry exclusief aan de slag voor RTL.nl en RTL Boulevard online

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!