Geraldine Kemper en Tatyana Beloy voor Big Brother Beeld © Wesley de Wit

Dit zijn de drie finalisten van Big Brother 2023

30 maart 2023 12:22

Op de 84ste dag van het programma zijn de drie finalisten van 'Big Brother' bekendgemaakt. Op de valreep moet Charlotte het huis verlaten, waardoor Jason, Bart en Jolien nog steeds in de race zijn om de felbegeerde geldprijs.

"De laatste weken waren moeilijk"

De winst van de vorige twee edities van Big Brother staan op naam van de Nederlandse Jill en Salar. Of Jason, de enige Nederlander in de finale, er met het geld vandoor gaat, wordt tijdens de finaledag op 1 april (geen grap) duidelijk. Hij heeft een zware tijd achter de rug en worstelt met het experiment. Bovendien vindt hij een geduchte concurrent in de Vlaamse publiekslieveling Bart en Jolien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lindsey moet Big Brother vlak voor de eindstreep verlaten: 'Dit is bizar'

Tweede of vierde worden, het is ons nog niet helemaal duidelijk wat zuurder is. Toch is Charlotte, die de finale net misloopt, blij dat het experiment erop zit. "De laatste weken waren moeilijk", verklaart ze.

Ze heeft het sowieso ver geschopt, want haar exit staat eigenlijk al voor de deur op de dag dat Rob besluit vrijwillig op te stappen. Daardoor mag ze nog even blijven en is ze verder in het programma gekomen dan verwacht. "Hoe moet ik nu terug in een groep komen, terwijl ik eigenlijk in mijn hoofd al thuis ben? Uiteindelijk ben ik toch blijven vechten en heb ik het toch wel gemaakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kitty blikt terug op Big Brother en overlijden vader: 'Wilde blijven'

Onlangs speelde voormalig Big Brother-kandidaat Kitty nog voor matchmaker in de online serie Realitea.

Realitea #2: Kitty speelt voor matchmaker en Esmee aan het daten met een Love Island-ster?

10:45

Big Brother is van maandag tot vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en op zaterdag om 20.00 uur. Het programma is ook te zien en te streamen bij Videoland.