Lester en Miriam Temptation Island Beeld © Tom Cornelissen

Kandidaten ondersteboven van plottwist bij start Temptation Island

30 maart 2023 14:11

Opnieuw gaan vier koppels in een nieuw seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' de strijd der liefde aan. Er is alleen één plottwist aan de start van het seizoen: een secret koppel doet zijn intrede in Mexico. Kijkers wisten dat al, maar de deelnemers krijgen het tijdens de opnames te horen.

Let op: dit artikel bevat spoilers over Temptation Island.

"Niet normaal, gewoon undercover"

Spioneren, infiltreren of hoe je het ook wil noemen: Miriam en Lester doen als stel aan het programma mee, maar duiken eerst onder in de mannen- en vrouwenvilla, zogenaamd als 'single'. Op die manier kunnen ze de intenties van de vrijgezellen achterhalen én ontdekken hoe de koppels reageren op de wellustige singles. 

Het gevaar is dat de kandidaten ook hun oog op Miriam en Lester laten vallen. Zo vallen Evie en Iris in katzwijm zodra ze Lester zien, terwijl ze niet weten dat ze straks een villa delen met zijn vriendin. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Realityster Fabrizio uit Temptation Island slaat nieuwe weg in

Gelukkig laten Monica en Kaj deze exercitie niet te lang doorgaan. Voordat de kandidaten er daadwerkelijk met elkaar ervandoor kunnen gaan, biechten de presentatoren Het Grote Nieuws op. Vooral de mannen zijn verbaasd over de infiltrant in hun midden. Vooral omdat Miriam met de noorderzon is vertrokken en ze geen afscheid hebben genomen.

"Niet normaal, gewoon undercover. Dit is gek", reageert Mike beduusd. Ondertussen is Lester blij dat hij belangrijke informatie kan vergaren voor de mannen. "Ze waren fucking verbaasd dat er een secret koppel is", zegt hij over de meiden.

Zijn vriendin heeft ook goed werk afgeleverd. "Ik vind het een cadeau dat ik een secret koppel mag zijn. Ik was een inside spy en vond het leuk om te doen", zegt Miriam, die in de vrouwenvilla uit de doeken doet hoe erg de mannen hun vriendin missen. 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Spanning loopt hoog op in het gloednieuwe seizoen Temptation Island: 'Dit is geen goed nieuws'

Eind goed, al goed. Voor nu. Sommige koppels zijn met verstikkende regels in het vliegtuig naar Mexico gestapt, waardoor de relaties zowat gedoemd zijn om te mislukken. Hoe het verder gaat, zie je iedere donderdag in een nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave bij Videoland. 

Tranen en liefdesverdriet in het gloednieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave

00:55