Luuk Ikink Beeld © ANP

Luuk Ikink had black-out live op televisie: 'Was echt vreselijk'

1 april 2023 11:41

De kans is groot dat je weleens een black-out hebt gehad. Heel vervelend natuurlijk, maar meestal redelijk onschuldig. Minder onschuldig is het wanneer je live op televisie bent. Luuk Ikink (40) kan er (helaas) over meepraten.

"Ik was aan het vertellen en ik wist op een gegeven moment gewoon niet meer wat ik aan het vertellen was"

De BLVD Podcast #21: Een wedje om Gordons verloving en complete chaos in radioland

36:00

In De BLVD Podcast behandelen Luuk en Rob in de rubriek De Mediawereld Ontrafeld elke week vragen over hoe het er achter de schermen aan toegaat. Deze week is het Tessa die wil weten of de heren weleens een black-out hebben gehad. Luuk onthult vervolgens dat hij hier tijdens zijn tijd bij RTL Late Night mee te maken heeft gehad. "Ik was mijn verhaal aan het doen en ik had de eerste twee jaar geen autocue, ik deed het allemaal uit mijn hoofd", begint hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

RTL-exit Natasja Froger zorgt voor discussie: 'Kunt niet alleen verjongen'

Hij vervolgt: "Ik was aan het vertellen en ik wist op een gegeven moment gewoon niet meer wat ik aan het vertellen was." Humberto kan hem niet helpen, want de afspraak tussen hen is dat ze niet aan elkaar laten weten wat ze van plan zijn. "Dus hij wist niks", blikt Luuk terug. Toch is het de presentator die hem uiteindelijk weer met beide benen op de grond krijgt. "Hij stelde een vraag die niet te maken had met het onderwerp dat ik aan bespreken was, en daardoor focus je even op wat anders - en toen kwam ik uit de black-out en kon ik het weer oppakken. Maar ik zat peentjes te zweten. Het was echt vreselijk."

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Goossens: 'Waylon ziet Better Than Ever als de grote Willem Bijkerk-show'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!