Gaite Jansen Beeld © ANP

Nederlandse Gaite Jansen scoort hoofdrol in Fox-thrillerserie

30 maart 2023 17:13

Hollandse glorie in de nieuwe FOX-serie 'Leopard Skin'. Het is namelijk 'onze' Gaite Jansen (31) die een hoofdrol speelt in de Amerikaanse thrillerreeks over een mislukte diamantoverval.

In de donkere en humoristische serie Leopard Skin is een criminele bende op de vlucht na een mislukte diamantoverval, opgezet door de corrupte rechter Lasalle (Jeffrey Dean Morgan, The Walking Dead). Ze komen op zoek naar onderdak uit op een landgoed in Mexico, waar twee intrigerende vrouwen wonen: Alba (Carlo Gugino) en Batty, die gespeeld wordt door Gaite. 

De criminelen en de gastvrouwen worden tijdens het diner vergezeld door drie andere gasten. Wanneer het gehele gezelschap gegijzeld wordt, komen er moorddadige geheimen, verraad en schokkende verlangen naar boven. Hoe loopt het voor iedereen af? 

Leopard Skin is vanaf maandag 24 april om 20.35 uur te zien op FOX.   

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaite Jansen schittert in trailer Supernova

Het is niet de eerste keer dat Gaite furore maakt in het buitenland. Zo is ze in 2016 te zien in de Netflix-hitserie Peaky Blinders en heeft ze meerdere pikante scènes met hoofdrolspeler Cillian Murphy. In 2017 scoort ze een vaste rol in de BBC-hitserie Line of Duty. In Nederland is Gaite onder meer bekend van haar rol in De 12 van Oldenheim, Ik weet wie je bent en Hollands Hoop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaite Jansen heeft rol in Britse serie