Geraldine Kemper presenteert Big Brother Beeld © Wesley de Wit

Er lijkt hoop op een nieuw seizoen Big Brother... maar onder voorbehoud

30 maart 2023 17:32

Komend weekend vindt de finale plaats van het derde seizoen van 'Big Brother'. Krijgt de realityshow daarna weer een vervolg? Producent EndemolShine geeft fans hoop op een nieuw seizoen, omdat blijkt dat de voorbereidingen nu al aan de gang zijn.

Showbizznetwork heeft ontdekt dat EndemolShine op zoek is naar stagiairs die vanaf september 2023 het productieteam van Big Brother willen versterken. Gegadigden kunnen zich daar hier voor aanmelden.

Om teleurstelling te voorkomen, maakt Showbizznetwork al een belangrijke kanttekening op basis van wat een woordvoerder eerder aan de site laat weten. "Bij grote shows met een lange productietijd treffen we in deze fase altijd voorbereidingen, maar dat betekent niet per definitie dat het zeker is dat er een nieuw seizoen aankomt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de drie finalisten van Big Brother 2023

Kun je geen genoeg krijgen van reality-tv? Volg de de nieuwe online realitytalkshow Realitea van RTL Boulevard, waarin Farja Farvardin - beter bekend als Fawry not Sawry - wekelijks het laatste en heetste realitynieuws met spraakmakende gasten bespreekt. Hieronder kun je de nieuwste aflevering bekijken, met De Bevers: 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Van freezes tot vliegtuigjes: dit zijn de meest opvallende momenten uit Big Brother tot nu toe

Realitea #3: Nieuw seizoen De Bevers begint met groot nieuws en John in De Verraders?

11:16