Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Nog meer verleiding in de vorm van vier vrijgezellen in Temptation Island

31 maart 2023 12:01

Is mijn partner de ware, of is er toch iemand die beter bij mij past? Op die vraag hopen de koppels van 'Temptation Island: Love or Leave' antwoord te krijgen. In de ultieme relatietest geven de stelletjes elkaar de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn door een connectie aan te gaan met de singles. En die zijn er dit jaar in overvloed.

Voorafgaand aan het seizoen maken we al kennis met acht single vrouwen en acht single mannen. Maar RTL Boulevard mag vandaag bekendmaken dat er nóg vier vrijgezellen hun intrede doen. Wij stellen ze aan je voor!

Danique

De 20-jarige Danique uit Utrecht is een tattoo-artist met veel ambitie. De single heeft haar eigen tattoo-shop en is nu een jaar vrijgezel. Ze is een echte doorzetter en als ze iets wil gaat ze ervoor. Ze valt op een stoere man die weet wat hij wil, natuurlijk het liefst met een paar mooie tattoos.

Danique Temptation Island

Giulia

De 26-jarige Giulia komt uit Den Bosch en heeft alles in haar leven op een rijtje: een eigen huis, een eigen bedrijf en lieve mensen om zich heen. Ze is op zoek naar een stoer en zorgzaam iemand die initiatief toont. Daarnaast vindt zij het belangrijk dat een man een luisterend oor biedt en haar vertrouwen geeft.

Giulia Temptation Island
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kandidaten ondersteboven van plottwist bij start Temptation Island

Yesse

De 28-jarige Yesse komt uit Zaandam en is als personal trainer regelmatig in de sportschool te vinden. Ook is hij dj. Hij is er helemaal klaar voor om te settelen met de juiste persoon en zoekt een verzorgde vrouw met humor, passie en de juiste mindset. Deze getatoeëerde single vindt ambities in een relatie belangrijk en dat je het beste in elkaar naar boven haalt.

Yesse Temptation Island

Quincy

Quincy is 26 jaar en is met zijn eigen barbershop een echte ondernemer. Hij is sportief en houdt van een feestje en gezelligheid. Hij is iemand op wie je kunt bouwen en met zijn uitstraling en humor zijn vrouwen snel geïnteresseerd in hem. Groetjes!

Quincy Temptation Island
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Realityster Fabrizio uit Temptation Island slaat nieuwe weg in

Iedere donderdag zie je bij Videoland een nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave. 

Monica Geuze schrikt bij heftige kampvuurbeelden Temptation: 'Ik leef mee'

01:48

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!