Sander en Sara in Lang Leve de Liefde Beeld © SBS6 - screenshot uit Lang Leve de Liefde 30-03-2023

Sander in Lang Leve de Liefde niet tevreden over kaaklijn Sara: 'Ik heb smaak'

31 maart 2023 08:16

Sander is op zoek naar de liefde. Hij heeft zich opgegeven voor 'Lang Leve de Liefde'. Net als Sara. De twee zijn aan elkaar gematcht. En hoewel de twee veel raakvlakken hebben, valt er op elkaars uiterlijk wel wat aan te merken.

"Dat wil ik niet, echt een no go"

Sander weet wat hij wil en valt maar meteen met de deur in huis in zijn introductievideo. "Ik weet alleen wat ze niet moet hebben. Ik heb een hekel aan dikke vingers. Dat wil ik niet, echt een no go", vertelt hij. Gelukkig heeft zijn date Sara ook wat eisen, zo wil ze geen Amsterdammer, iemand in skinny jeans of iemand met inhammen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-schoonvader van Luca Borsato doet mee aan Lang Leve de Liefde

Na hun ontmoeting is duidelijk dat de twee meteen een paar raakvlakken en dezelfde interesses hebben. Maar op het gebied van uiterlijk ziet Sander nog wat beren op de weg. Op de vraag of hij Sara naar rechts zou swipen op een datingapp, zegt hij: "In eerste instantie niet. Ik heb iets met kaaklijnen. Dat is het eerste waar ik naar kijk. En jij hebt niet zo'n smalle kaaklijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicole na Married At First Sight en Lang Leve de Liefde klaar met datingshows

"Je zit me nou helemaal af te kraken", zegt Sara lichtjes beledigd. "Ik heb smaak", antwoordt Sander. Maar Sara laat het er niet bij zitten. Als ze aan het einde van de dag samen in bed kruipen, onthult ze: "Ik vind jouw kledingstijl een beetje saai." Hij vindt dat ze daar wel gelijk in heeft. 

Of de twee hun date gaan verlengen, zie je vanavond in Lang Leve de Liefde om 18.55 uur op SBS 6.