Wanda Een Jaar Van Je Leven Beeld © William Rutten

Vriend Een Jaar Van Je Leven-deelnemer Wanda maakt het na 8 jaar uit via brief

31 maart 2023 16:15

Voor de derde keer in korte tijd met een deelnemer van 'Een Jaar Van Je Leven' het programma verlaten vanwege factoren van buitenaf. Deze keer is het Wanda die de loods verlaat na een brief van haar vriend, of eigenlijk moeten we zeggen ex-vriend. Ivor heeft namelijk besloten hun relatie na acht jaar te beëindigen.

"Het enige wat perfect was in mijn leven, heb ik gewoon weggegooid"

Wanda krijgt het nieuws te horen via een brief. Dat Ivor heeft besloten een punt te zetten achter hun relatie komt voor de realityster niet volledig als een verrassing, aangezien in het programma te zien is dat ze meer dan een goede klik heeft met deelnemer Jasper.

In de brief schrijft Ivor ook dat het erg slecht gaat met de moeder van Wanda. Zij zou alle haat die haar dochter te verduren krijgt niet kunnen verwerken. Daarom zit er voor Wanda niets anders op dan het programma te verlaten. "Ik haat mezelf echt op dit moment. Het enige wat perfect was in mijn leven, heb ik gewoon weggegooid", beseft Wanda na het lezen van de brief.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim verlaat Een Jaar van je Leven definitief voor zieke vader

Ivor probeert al een tijdje contact te krijgen met Wanda, zo laat hij eerder deze week weten via Instagram - waar hij uithaalt naar Talpa. Hij beweert namelijk dat het thuisfront al meerdere malen zou hebben geprobeerd om Wanda te bereiken, omdat het niet goed gaat met haar moeder. Zij is ziek en alle haatreacties over haar dochter zouden een 'negatief effect op het hersteltraject' hebben. De zender zou hebben geweigerd omdat het 'geen zaak op leven en dood betreft'.

Ivor beweert echter dat in het contract staat dat een brief doorsturen altijd mogelijk is 'bij overlijden of ziekte van iemand die eerstegraads familie is'. Hij vindt de omgangswijze van Talpa met de kandidaten en familieleden dan ook 'zeer onfatsoenlijk, onethisch en manipulatief'. Hij vervolgt: 'Wij zijn van mening dat Talpa niets heeft geleerd van fouten uit het verleden', refererend aan de uitzending van BOOS over grensoverschrijdend gedrag.’

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Abrupte exit in Een Jaar Van Je Leven vanwege 'noodsituatie'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!