Max Verstappen Beeld © ANP

Max Verstappen-documentaire nú te zien op Viaplay

2 april 2023 11:51

'Max Verstappen: Anatomy of a Champion' is vanaf vandaag te zien op Viaplay. De documentaire geeft een intiem inkijkje in het leven op en buiten de racetrack van de tweevoudig Formule 1-wereldkampioen.

"Ik hoop ook dat het fans over de hele wereld meer inzicht geeft in het harde werk"

In de documentaire komt onder meer het wereldkampioenschap van vorig jaar, dat Max Verstappen won, en de intense relatie met zijn vader Jos aan bod. Vooral de invloed van Jos op de carrière van Max speelt een grote rol.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schoonvader Max Verstappen moet bijna miljoen betalen om racistische opmerking

"Het afgelopen seizoen heb ik Viaplay toegang gegeven tot mijn wereld om een eerlijke en persoonlijke blik te werpen op mijn carrière en leven", zegt Max over de documentaire. "Hoewel het verhaal natuurlijk heel bekend is voor mij, hoop ik dat dit kijkers de kans geeft om te zien wat iedereen om mij heen heeft bijgedragen aan het behalen van het succes dat we tot nu toe hebben gehad. Ik hoop ook dat het fans over de hele wereld meer inzicht geeft in het harde werk, de toewijding en de passie die nodig zijn om op het hoogste niveau in de autosport te concurreren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Documentaireserie over Max Verstappen in april in première

Ook de relatie met zijn liefje Kelly Piquet blijft niet onbesproken. De camera's volgen Max in goede en slechte tijden. En dat komt omdat regisseur Nick Hoedeman overal bij mag komen. "Ik ga al een tijdje met hem mee en er is niet zoveel veranderd. Voor mij is de toegang tot hem hetzelfde gebleven, dus dat is heel fijn", vertelt hij voor onze camera. 

Max Verstappen: Anatomy of a Champion zie je nu op Viaplay. 

Fatima verbaasd door docu-reeks Max Verstappen: 'Hij wil dit niet'

04:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!