Heather Rae El Moussa Beeld © Getty Images

Heather niet gevraagd voor nieuw seizoen Selling Sunset: 'Frustrerend'

31 maart 2023 16:14

Netflix trakteert ons de afgelopen jaren op vijf heerlijke seizoenen van 'Selling Sunset' en binnenkort komt alweer nummer zes uit. De opnames voor het zevende seizoen zijn inmiddels ook in volle gang, maar zónder Heather Rae El Moussa (35).

"Het is frustrerend, ik weet niet precies wat er aan de hand is"

Tijdens een interview met E! News onthult Heather, die begin dit jaar bevalt van een zoontje, dat ze (nog) niet voor het zevende seizoen is gevraagd. "Ik kijk ernaar uit om weer te gaan werken, maar ze hebben me nog niet gevraagd", geeft ze blondine toe. "Het is frustrerend, ik weet niet precies wat er aan de hand is."

Wie we ook niet terug gaan zien de komende seizoenen is Maya Vander. "Ik heb besloten mijn contract niet uit te voeren", bevestigt de makelaar eerder aan Page Six. "Ik wil me op mijn gezin concentreren en van kust tot kust vliegen is veel. De show is geweldig en ik hou van iedereen, maar ik kijk ernaar uit om mijn bedrijf in Zuid-Florida te laten groeien." Ook überbitch Christine Quinn laat haar (designer)werktas - al zijn ze vaak amper groot genoeg voor een telefoon (de realityster had eens miniatuur stoel als 'tas' mee - voorlopig in de kast staan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heather Rae en haar man Tarek uit Selling Sunset krijgen eigen show

Ze mag dan misschien niet gevraagd zijn voor een nieuw seizoen van Selling Sunset, de kersverse mama en haar man Tarek El Moussa krijgen hun eigen makelaarsprogramma op discovery+. In The Flipping El Moussas gaan Heather en Tarek, beiden bekend in de wereld van makelaarsprogramma's, voor het eerst samen aan de slag in deze branche. In een tiendelige serie wordt het stel gevolgd, op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. In de serie is ook te zien hoe zij voor het eerst samen ouders worden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heather uit Selling Sunset deelt 'angstaanjagend' bevallingsverhaal

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!