Screenshot Miljoenenjacht / 02-04-2023 Beeld © SBS6 / Talpa

Linda de Mol verbaasd door kandidaat Miljoenenjacht: 'Wat doe je nou?!'

3 april 2023 07:33

In 'Miljoenenjacht' gaan hoopvolle kandidaten iedere week weer op zoek naar die magische 5 miljoen euro. Zo ook Tony, die de laatste finalist van dit seizoen is. Hij beleeft alleen een ontzettend valse start, waar zelfs de door de wol geverfde presentatrice Linda de Mol (58) even van achterover slaat.

"Dat is niet de afspraak, hè?"

Iedere kandidaat van Miljoenenjacht heeft natuurlijk de hoop dat de 5 miljoen euro, het hoogste bedrag in het spel, in zijn of haar eigen koffertje te hebben. Tony wordt echter al snel geconfronteerd met het feit dat dat voor hem in ieder geval niet geldt.

Bij de eerste koffer, nummer 20, die hij uitkiest, krijgt hij direct een fikse klap te verwerken. De 5 miljoen euro ligt dan al uit het spel. Een flinke domper. "Dat is niet de afspraak, hè?" reageert Tony met humor.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Verbazing in Miljoenenjacht na zeldzame prestatie: 'Ik geloof mijn ogen niet'

Ook Linda weet even niet wat er gebeurt. "Ik moet het even verwerken", zegt ze. "Wat doe je nou?!" Tony weet daar niet veel anders op te reageren dan: "Ja..." Later gaat het nog meer mis voor de finalist, omdat hij andere torenhoge bedragen uit het spel trekt. Al met al mag hij niet klagen met zijn eindbedrag. Tony gaat naar huis met 110.000 euro.

Dit seizoen is er wel meer mis gegaan tijdens Miljoenenjacht. Zo heeft Linda een flinke val gemaakt na de opnames. Wat er precies is gebeurd, zie je in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nieuw seizoen Miljoenenjacht trapt af met pijnlijke verliezers: 'Te sneu dit'

Linda de Mol maakt flinke smakkerd na opnames Miljoenenjacht

00:21

De aflevering van Miljoenenjacht gemist? Terugkijken kan hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!