Jolien en Danny Big Brother Beeld © Wesley de Wit

Wat speelde er tussen Jolien en Danny tijdens finale Big Brother?

10 april 2023 10:20

We zagen de bewoners van 'Big Brother' 86 dagen lang spellen spelen, de secret room bezoeken, de wall plunderen met hun coins, lief en leed delen, confrontaties aangaan, maar vooral: heel veel lol maken met elkaar. Uiteindelijk is het de Belgische Bart die er met de prijzenpot van 73.388 euro vandoor gaat. Hoewel de avond van de finale perfect lijkt, onthult voormalig winnaar Jill Goede (24) in Realitea dat er achter de schermen het een en ander speelt.

"Er zat een spanning tussen alle kandidaten"

Realitea #4: Jill bijna 20 kilo afgevallen en hoe zit het met de vlechtjes van Fé?

10:43

Jill is ook te gast tijdens de grote finale. Ze mag zelfs eventjes een rondje lopen door het huis. En dat voelt best raar, moet ze toegeven. "Het was natuurlijk twee jaar geleden, voor mij alweer een poosje geleden. Toen ik daar kwam, het hele huis was wel veranderd, maar het voelde nog wel steeds heel vertrouwd", vertelt ze.

Net als de kijker thuis, is Jill fan van Bart. Ze vertelt: "Ik was eigenlijk gelijk voor Bart. Toen ik begon, ik zag hem en dacht: die moet winnen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dít wil Big Brother-winnaar Bart doen met zijn prijzengeld: 'Eerst zien wat er overblijft'

Jolien en Jason grijpen helaas nét naast de prijzenpot, maar ze hebben wel vrienden gemaakt voor het leven. Al kan niet iedereen even goed met elkaar over weg... Zowel Fawry als Jill valt het namelijk op dat Danny, als Jolien het huis verlaat, niet voor haar klapt.  

"Er zat een spanning tussen alle kandidaten", aldus Jill. "Ik weet niet precies wat er was, maar toen Jolien als derde eruit kwam, klapten er drie mensen niet. Danny klapte niet... maar waarom? Dat weet ik niet. Ik durfde ook niet te vragen wat er aan de hand was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jolien, Bart en Jason: dit is hun Big Brother-avontuur in een notendop

Elke woensdag komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Realitea #3: Nieuw seizoen De Bevers begint met groot nieuws en John in De Verraders?

11:16

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!