Mr. Frank Visser doet uitspraak Beeld © Mr. Frank Visser doet uitspraak/Tom Cornelissen

Mr. Frank Visser moest zelf ook lachen om 'standaarddrinker'

14 april 2023 12:13

'Mr. Frank Visser doet uitspraak' is voor de meeste mensen puur vermaak, en dat knaagt aan Frank Visser (71). Hoewel hij inziet dat sommige mensen of uitspraken lachwekkend zijn, vindt hij het geen entertainment, zo stelt de rechter in tijdschrift 'Margriet'.

"Hoe gemakkelijk is het om vanuit je leunstoel thuis te lachen om deze mensen op je televisiescherm?"

In Mr. Frank Visser doet uitspraak komen mensen aan bod om wie 'niemand zich nog bekommert, behalve misschien de politie en de televisierechter'. En dat zit meester Visser, die het programma samen met Viktor Brand maakt, dwars. "Want hoe gemakkelijk is het om vanuit je leunstoel thuis te lachen om deze mensen op je televisiescherm?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Corrie (90) geteisterd door rokende buurvrouw in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Natuurlijk snapt de rechter ook dat er genoeg momenten in zijn programma zitten die humoristisch zijn. Zo moet hij zelf ook lachen om een gesprek dat Viktor heeft met een man die zichzelf een standaardrinker vindt, maar wel al rond een uur of elf zijn eerste borreltje neemt. "Laatst zonden we een terugblik uit met dit koppel en speciaal voor de 'hoe is het nu met?'-vraag had de man een pet opgezet met de opdruk 'Ik ben een standaarddrinker'. Dan krijg je ook mij aan het lachen, hoor!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Knallende burenruzie in Mr. Frank Visser om webcamseks en tomatensoep

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!