Boer Kevin met Jana, Heidi en Elke Beeld © VTM/Boer zkt Vrouw

Plottwist: Vlaamse kandidaat BzV is nu samen met neef boer

20 april 2023 11:29

Een onverwachte wending in de Vlaamse versie van 'Boer zoekt Vrouw'. Als frambozenboer Kevin zijn uiteindelijke keuze moet maken kiest hij niet voor deelneemster Heidi. Toch zien de twee elkaar nog gereld, want wat blijkt: Heidi heeft nu een relatie met zijn neef.

"En nu zien wij elkaar dus geregeld op familiebijeenkomsten"

Waar we in Nederland nog even geduld moeten hebben voordat we weer kunnen smullen van ongemak ten top in Boer zoekt Vrouw, moet boer Kevin afgelopen weekend in de Belgische editie al kiezen met wie hij op liefdestrip gaat. De 28-jarige witlof- en frambozenkweker besluit uiteindelijk kandidaat Jana mee te vragen, tegen alle verwachtingen en raadgevingen - van onder meer zijn moeder - in.

Zijn beslissing houdt in dat Elke en Heidi naar huis moeten, maar laatstgenoemde lijkt daar niet om te treuren. Al voorafgaand aan het keuzemoment maakt Heidi namelijk duidelijk dat haar gevoelens puur vriendschappelijk zijn en dat ze liever niet meegaat op reis. Toch hebben de twee nog regelmatig contact. Heidi vindt na het programma namelijk de liefde bij Pieter, de neef van Kevin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer Robert uit Boer zoekt Vrouw wordt vader: 'Dit is waar ik op hoopte'

"Omdat Kevin weinig tijd had om frambozen te plukken tijdens de opnamen, kwam Pieter een handje helpen. Na het keuzemoment, toen Elke en ik daar nog wat sipjes zaten, had ik een goed gesprek met Pieter. Een paar dagen later hebben we eens afgesproken en zijn we een koppel geworden", vertelt Heidi in Dag Allemaal.

Heidi, die inmiddels al een half jaar samen is met Pieter, vertelt in het weekblad dat ze het wel eventjes spannend vindt als ze Kevin het nieuws moet vertellen, maar dat die er 'fantastisch' op reageert. "En nu zien wij elkaar dus geregeld op familiebijeenkomsten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat we nu al weten over de nieuwe boeren van Boer zoekt Vrouw

Boer zkt Vrouw is te bekijken via VTM Go. In Nederland keert Boer zoekt Vrouw terug op 3 september

Oud BZV-deelnemers Herman en Fleur kunnen niet wachten op aftrap nieuw seizoen

03:15

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!