Linda, Luuk en Marcel in GTST Beeld © RTL

Linda opgewonden door Luuk na signaleren hartaanval barman Marcel in GTST

20 april 2023 20:43

Luuk heeft in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' de laatste tijd wat steekjes laten vallen met zijn werk als arts, maar nu staat hij op scherp. Hij merkt tijdens een bezoek aan hotel De Rozenboom op dat vaste barman Marcel hoogstwaarschijnlijk een hartaanval heeft.

"Het gaat niet goed hoor"

"Het gaat niet goed hoor", constateert Luuk wanneer hij Marcel ziet. Linda vraagt wat er aan de hand is. "Bleek, zweterig en ademt moeilijk. Voortekenen van een hartaanval." Hij laat de barman even zitten. "Heb je pijn op je borst?" vraagt Luuk. Marcel geeft aan dat het allemaal wel meevalt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Merel Verduyn uit GTST overweegt abortus: 'Het is míjn keuze'

Maar daar heeft Luuk geen boodschap aan. "Lin, bel 112!" draagt hij zijn partner op. Linda ziet vervolgens hoe haar redder in nood de barman voorziet van raad en daad. En daar wordt ze enorm opgewonden van. Ze krijgt het zichtbaar warm. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Merel Verduyn duikt in GTST het bed in met Stefano Sanders

Wanneer de twee weer thuiskomen, gaat Linda er helemaal voor. Ze scheurt de kleding van het lijf van haar geliefde. "Ik ben zo trots op je", kreunt ze. "Ik deed gewoon m'n werk", aldus een koelbloedige Luuk. Maar koel blijft het bepaald niet: de twee beleven een stomende nacht.