Gerard Ekdom meldt derde reeks en concert Battle Of The Bands

24 april 2023 07:53

Liefhebbers van tributebands kunnen ook volgend jaar weer in Ziggo Dome genieten van The Tribute - Live in Concert. Presentator Gerard Ekdom (45) onthulde maandag op Instagram dat de Amsterdamse concertzaal op 12 april 2024 geboekt is voor een volgende editie. Hij meldt ook dat het concert voorafgegaan wordt door een derde seizoen van het tv-programma 'The Tribute: Battle Of The Bands'.

"Nu al zin in!"

'Wat een weekend! 3x een compleet uitverkocht Ziggo Dome met The Tribute in concert! Het was een eer om te mogen presenteren', schrijft Gerard na afloop van het derde concert in de reeks, dat zondag plaatsvond in Ziggo Dome. 'De liefde voor muziek knalde van het podium. Een 3e seizoen van The Tribute: Battle Of The Bands komt eraan en 12 april 2024 staat al genoteerd voor het volgende concert. Nu al zin in!'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Queen Must Go On wint Battle of the Bands en gaat naar Ziggo Dome

Het tweede seizoen van het SBS6-programma The Tribute: Battle of the Bands eindigde half februari. Het programma betekende een succes voor SBS6; naar de finale keken ruim een miljoen mensen. De reeks werd gewonnen door Bouke & the ElvisMatters Band. De groep werd daarmee automatisch headliner van drie uitverkochte concerten in de Ziggo Dome.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gerard Ekdom wil in toekomst emigreren naar Spanje