The Crown Beeld © Justin Downing

Netflix deelt eerste beelden William en Kate in The Crown

28 april 2023 10:24

'The Crown'-fans hebben er lang op moeten wachten, maar Netflix heeft eindelijk wat beelden laten zien van het nieuwe seizoen met prins William (40) en Kate Middleton (41). In het alweer zesde seizoen kruipen Ed McVey (22) en Meg Bellamy (19) in de huid van een jonge William en Kate en we kunnen concluderen dat de twee sprekend op het koningspaar lijken.

Netflix heeft de eerste beelden gedeeld van het nieuwe seizoen dat later dit jaar verschijnt. In dit seizoen zien we hoe prins William zijn academische carrière begint aan de universiteit. Niet veel later leert de Britse royal daar zijn toekomstige echtgenote Kate kennen. De opbloeiende romance tussen de twee zal breed worden uitgemeten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ontmoeting William en Catherine te zien in nieuw seizoen The Crown

De scènes waarin Ed en Meg spelen zijn voornamelijk in Schotland opgenomen en hebben waarschijnlijk vorige maand plaatsgevonden. De twee werden op 17 maart namelijk al eens gespot door fotografen. Op de nieuwe beelden zien we onder andere William en Kate samen in een klaslokaal zitten. Op een andere foto zien we de twee acteurs hand in hand over straat lopen. Inmiddels zouden de opnames voor het zesde seizoen van The Crown volledig afgerond zijn.

Ed McVey
Meg Bellamy

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!