Ramon en Melanie Temptation Island Beeld © Tom Cornelissen

Even voorstellen: dit koppel vervangt Evie en Mike in Temptation Island

1 mei 2023 12:00

Hoewel de ultieme relatietest nog niet voorbij is, hebben Evie en Mike 'Temptation Island: Love or Leave' uitgespeeld. Waar Mike eerder zichzelf niet als vader ziet, heeft hij zijn mening inmiddels bijgesteld. Een reden om te blijven is er daarom niet en het koppel wordt daarop door de singles naar huis gestuurd. RTL Boulevard mag nu bekendmaken wie de tortelduifjes vervangen.

Maak kennis met Melanie en Ramon. Ze hopen net als Evie en Mike samen het programma te verlaten. De twee ontmoeten elkaar tijdens het uitgaan in Antwerpen, waar de vonk meteen overslaat. Echter is er één probleem: de afstand.

De tortelduifjes wonen 230 kilometer bij elkaar vandaan, waardoor ze elkaar alleen in de weekenden zien. Door mee te doen aan Temptation Island hopen ze antwoord te krijgen op de vraag: verhuist één van hen voor de liefde naar de andere kant van Nederland?

Ramon en Melanie Temptation Island
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze Temptation Island-deelneemster gaf zich eerder al op als verleidster

Melanie en Ramon maken donderdag hun opwachting in Temptation Island: Love or Leave. De afleveringen kijk je bij Videoland. 

Meer reality? Elke woensdag komt er een nieuwe aflevering van het online format Realitea online. Bekijk de aflevering met Echte Meisje in de Jungle-winnares Kelly en voormalig Temptation Island-babe Daisy.

Realitea #7: Kelly rekent af met haters en Daisy verstoten door familie Borsato

11:20
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit Temptation Island-koppel verlaat het programma: 'Tot andere inzichten gekomen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!