Boer Jouke en Karlijn Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Koeienboer Jouke en Karlijn uit Boer zoekt Vrouw geven relatie-update

1 mei 2023 13:38

Cupido schiet in het twaalfde seizoen van 'Boer zoekt Vrouw' raak. Het is dikke mik tussen de Friese koeienboer Jouke en de Brabantse boerendochter Karlijn. Zijn de twee nu, ruim een jaar later, nog zo gek op elkaar?

"Stel je voor dat hij morgen naar Frankrijk wil. Dan moet ik daar toch even over nadenken"

Yvon Jaspers reist in Onze boerderij in Europa met Jouke af naar het Britse kanaaleiland Jersey. Van die plek gaat het hart van de boer sneller kloppen, want daar komen zijn geliefde jerseykoeien oorspronkelijk vandaan. Daar blijkt dat naast zijn koeien, ook Karlijn nog in zijn leven is. 

De twee zijn nog steeds gelukkig met elkaar. Ze wonen alleen niet samen. "Ik ben alleen in het weekend bij Jouke, dus ik woon een beetje in mijn tas", vertelt Karlijn. Jouke heeft grote toekomstplannen, waar Karlijn nog twijfels over heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer Jouke samen met Karlijn op liefdesvakantie in Kroatië

Jouke ziet het bijvoorbeeld zitten om te emigreren naar Frankrijk, omdat boeren daar met gunstigere grondkosten en mildere regelgeving dan in Nederland te maken hebben. "Ik vind het wel spannend", geeft Karlijn eerlijk toe als Yvon vraagt hoe zij naar dit plan kijkt.

"Stel je voor dat hij morgen naar Frankrijk wil. Dan moet ik daar toch even over nadenken. Want ik snap heel goed dat als je daar je droom kunt opbouwen, dat het zwaar weegt." 

Of hun relatie hierop stuk kan lopen? Daar lijkt het vooralsnog niet op."We doen alles in samenspraak tegenwoordig, Yvon", verzekert Jouke de presentatrice. Karlijn staat nu op een gedeelde nummer één met zijn koeien, lacht de boer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Karlijn heeft de code van lompe boer Jouke gekraakt'

Onze boerderij in Europa is elke zondag 21.25 uur te zien op NPO 1 en kun je hier terugkijken.  

RTL Boulevard sprak Jouke en Karlijn over hun (geheime) liefdesavontuur. Toen bleek al dat de boer iets meer gas wilde geven dan zijn vriendin: 

Boer Jouke wil nu al déze grote stap met Karlijn zetten

02:22
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Yvon Jaspers gaat boerin Bertie en Rosita trouwen: 'Heel vereerd'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!