Nicole en Martijn Married at First Sight Beeld © Married at First Sight

Ook kinderen Martijn hebben last van negatieve aandacht MAFS

6 mei 2023 14:36

Tijdens het afgelopen seizoen van 'Married at First Sight' gaat het eigenlijk maar over één koppel: Martijn en Nicole. Hun huwelijk en daaropvolgende breuk domineert weken het televisienieuws. Zelfs de kinderen van Martijn ontkomen niet aan het oordeel van de media en het publiek, zo vertelt de 50-jarige in Realitea.

"Je weet dat je negatieve kritiek kan krijgen, daar word je ook op voorbereid"

"Ik vond het gewoon een heel leuk avontuur", blikt Martijn terug op zijn deelname aan het realityprogramma. Toch zijn de reacties die hij krijgt niet per se 'heel leuk'. Maar dat hoort er volgens hem bij. "Je weet dat je negatieve kritiek kan krijgen, daar word je ook op voorbereid."

Realitea #8 Annebel kreeg gek verzoek van Michella en hebben Martijn en Nicole nog contact?

15:37
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-koppeltje Laura en Cathalijne 'maakt beste van' LAT-relatie

Toch verwacht Martijn niet dat zijn deelname zo’n enorme impact op zijn leven zou hebben. "Je hebt echt fans", legt hij uit. "En bij ons waren er natuurlijk ook twee kampen." Zo krijgt de MAFS-ster tijdens de opnames 'de raarste haatmails'. "Mails, brieven, DM’s; echt de meest bizarre teksten", vervolgt hij. "Ik ben er wel van geschrokken."

Zijn drie kinderen, die in het programma ook te zien zijn, krijgen te horen dat ze zich moeten schamen voor hun vader. "Waarom?" vraagt Martijn zich hardop af. "Ik doe aan een fantastisch mooi programma mee. Dat het dan toevallig niet wordt wat we allemaal willen in Nederland..."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Milly uit Married at First Sight door het dolle door zwangerschap: 'Een hartewens die uitkomt'

De negatieve aandacht begint wanneer de eerste barstjes in zijn huwelijk met Nicole, aan wie Martijn in het programma wordt gekoppeld, ontstaan. Al snel blijkt dat het kersverse bruidspaar andere verwachtingen heeft en gaat de situatie van kwaad tot erger. Vooral Nicole blijkt een nogal impulsief karakter te hebben, waardoor het tweetal na een ruk aan de handrem onverwachts langs de weg komt te staan en Martijn een glas (dure) wijn in zijn gezicht krijgt gegooid. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zijn Birgitte en Maurice van Married at First Sight weer gelukkig in de liefde?

Hoewel de beelden dus anders doen vermoeden, hebben ze het volgens de 50-jarige ook 'echt heel leuk gehad'. "Vergis je niet: je zit wel zes dagen samen in Italië, in een fantastische omgeving. Maar wat wordt er van ons uitgezonden? Inderdaad, de kleine stukjes gedurende één dag", onthult hij. "Dus we hebben oprecht een hele leuke tijd gehad. Ook met normale en leuke gesprekken."

Ondanks die 'leuke tijd', is er sinds de opnames geen contact meer geweest. Martijn vertelt: "We zijn op Schiphol uit elkaar gegaan en ik heb ze onlangs nog bij een filmpremière gezien. Daar hebben we elkaar even de hand geschud, drie kussen, en daarna weer verder."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Fawry not Sawry dolblij met volgende stap in carrière: 'Mega groot nieuw avontuur'

Elke woensdag komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Realitea #7: Kelly rekent af met haters en Daisy verstoten door familie Borsato

11:20

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!