Joan en Pamela in Mr. Frank Visser doet uitspraak Beeld © Talpa/screenshot Mr. Frank Visser doet uitspraak 4 mei

'Zeur' Joan en 'aso' Pamela verdelen kijkers Mr. Frank Visser

4 mei 2023 22:19

Kijkers van 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' zien donderdagavond hoe Pamela het bloed van haar buurvrouw Joan wel kan drinken. De oorzaak is het 'gezeur' van Joan over een mysterieus geluid vanuit het huis van haar buurvrouw, dat haar zelfs slapeloze nachten bezorgt.

"Joan is een zeur, maar Pamela heeft wel echt een onuitstaanbaar karakter"

Joan heeft nogal wat te klagen over haar buurvrouw Pamela. Er zou een bromtoon door de muur heen klinken en Joan walgt van de frituur- en sigarettenlucht van de buuf. Ze belt meerdere keren aan en doet briefjes door de deur. Iets waar Pamela schoon genoeg van heeft. Zij denkt dat het allemaal tussen Joans oren zit. Sterker nog: “Ik denk dat zij het op mij gemund heeft en dingen zoekt." 

Als Viktor Brand polshoogte komt nemen, vertelt Joan dat ze gebukt gaat onder de geluiden die ze hoort en zelfs voelt in haar lichaam. "De kwaliteit van mijn leven is erop achteruit gegaan", probeert ze uit te leggen. Veel kijkers vinden Joan in eerste instantie ook maar een zeur en vermoeden dat de vrouw mogelijk lijdt aan een vorm van tinnitus.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Serre in Mr. Frank Visser zorgt voor heftige ruzie: 'Val dood neer'

Maar als Viktor Pamela's kant van het verhaal aanhoort, schaven sommigen hun mening wat bij. Ze komt namelijk best fel uit de hoek en heeft nul medelijden met haar buurvrouw. "Flikker toch op, wat loopt ze te liegen", zegt ze. En: "Ik ben echt pissed off."

Als Mr. Frank Visser de situatie komt beoordelen, is het aan Viktor weer de eer om een zo goed mogelijk beeld te schetsen. Daarom gaat-ie in huize Pamela koken en steekt-ie buiten een sigaretje op. Alles in naam van het onderzoek, natuurlijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hondhater krijgt de volle laag van kijkers na uitzending Mr. Frank Visser

Mr. Visser oordeelt dat er geen sprake is van onrechtmatige overlast vanuit Pamela. Wel raadt de rechter de woningstichting aan om een betere geluidsisolatie te realiseren. Wat betreft het roken: dat moet Pamela voortaan achterin de tuin doen. "Kleine moeite", draagt hij haar op. Frank legt de buurvrouwen op om alleen nog schriftelijk contact te hebben, maar alleen als daar een concrete aanleiding voor is. Zowel Pamela als Joan zijn redelijk tevreden over de uitspraak. Of de twee elkaar een hand willen geven? Dat is vooral voor Pamela te veel gevraagd.  

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6 en kun je hier terugkijken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mr. Frank Visser zou alzheimer vrouw liefst overnemen: 'Hartverscheurend'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!