Leonie ter Braak in Het Perfecte Plaatje Beeld © RTL

Leonie ter Braak wordt hitsig van model in Het Perfecte Plaatje Op Reis: 'Moeder Natuur op z’n best'

10 mei 2023 22:06

In het nieuwe seizoen van 'Het Perfecte Plaatje Op Reis' laat Leonie ter Braak (42) zich lekker gaan in Zuid-Afrika. De RTL-presentatrice geniet volop van haar snoepreisje wanneer ze te maken krijgt met knappe modellen.

"Wil je met me trouwen?"

Tijdens de eerste opdracht moeten de fotografen elkaar fotograferen aan de hand van hashtags. Oud-Mol Rob Dekay is aan Leonie gekoppeld. Hij moet #LoveMyLife vastleggen en zet Leonie naast een sexy strandgast mét gitaar. "Hij is knap, toch?" vraagt Rob. "Ja, hij is knap", beaamt de presentatrice. Terwijl de man wat liedjes voor haar pingelt, wordt ze zichtbaar rood. "Ik moest heel verliefd naar hem kijken en die leuke jongen, Rick, ging terugkijken. Toen ben ik vanbinnen wel een klein beetje doodgegaan, want dan word ik toch verlegen", zegt ze verhit. Dan bedenkt ze zich dat haar vriend thuis naar dit programma zit te kijken: "Alles onder controle, Floris. Niks aan de hand."

Leonie eindigt als laatste bij de eerste shoot en mag ook als laatste een voorwerp kiezen voor de tweede opdracht. Maar dat blijkt totaal geen vervelende keuze. Bij het voorwerp stofzuiger hoort namelijk een enorm aantrekkelijk model. Leonie kan d’r ogen niet geloven en loopt – wederom – rood aan. "Oh, wow", roept ze. "Er is in aflevering één een rode draad met mij en mannen. Wat erg dit", zegt ze terwijl ze koel gewapperd wordt door Eloise van Oranje en Tatum Dagelet. "Kan ik hier wat mee? Ik kan hier heel veel mee, maar nu nog een foto", grapt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vanaf déze datum begint Het Perfecte Plaatje Op Reis

Tijdens de shoot kan Leonie haar ogen niet van haar model afhouden. "Wat een sixpack, hè? Niet normaal", verzucht de presentatrice. Ze geeft hem heel wat zelfvertrouwen. "Je lichaam ziet er geweldig uit. Nice!" Ze is helemaal in de zevende hemel. "Ik voel zijn mannelijkheid, zijn lichaam. Het is niet normaal hoe hij er fysiek uitziet. Dat is Moeder Natuur op z’n best." Ze is Floris inmiddels helemaal vergeten. "Wil je met me trouwen?" vraagt ze haar model. En die staat daar wel voor open, zegt hij lachend.

Presentator Tijl Beckand besluit bij het kleffe koppel langs te gaan en hoort de fotograaf in spe allemaal spannende kreten uitslaan. "Geef me je dirty face", roept Leonie. Maar echt contact krijgt Tijl niet. "Voordeel is wel: je kan zeggen wat je wil, ze luistert niet meer", zegt hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eloise van Oranje in Het Perfecte Plaatje, dit zijn de deelnemers

Aan het einde van de shoot vraagt Leonie nog even alles van haar model. "Kom naar mij. Ja!" schreeuwt ze. "Yes, baby, Ik hou hiervan. Deep, go deep!" Ze heeft zelf ook door dat ze wel heel ver gaat voor het perfecte plaatje. "Ik klink als een viespeuk." Achteraf zegt ze: "We hadden echt een goede vibe. Niet seksistisch, maar professioneel." Terwijl ze bezig is met de nabewerking, neemt haar model afscheid van haar. "Wil je mijn nummer? Heel erg bedankt", zegt ze terwijl hij vertrekt.

De goede 'vibe' zorgt voor een mooi resultaat. Hoewel ze bij de eerste shoot onderaan eindigt, staat ze met stip op één bij de tweede opdracht. Ze krijgt een negen voor haar foto. "The comeback kid, it’s me", zegt ze vol trots. "Wat een achtbaan."

Gelukkig hoeft er niemand naar huis en zien we alle negen deelnemers volgende week woensdag weer om 20.30 uur bij RTL 4 in Het Perfecte Plaatje Op Reis.

Leonie ter Braak heeft 'goede vibe' met model: 'Wil je mijn nummer?'

01:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!