Yvon Jaspers, Maud en Evert Beeld © KRO0NCRV

Boer zoekt Vrouw-koppel Maud en Evert geven update over relatie

8 mei 2023 11:22

Heel wat mensen zwijmelen weg bij het liefdesverhaal van Maud en Evert (63) in het vorige seizoen van 'Boer zoekt Vrouw'. En wat blijkt? Het is nog steeds dikke mik tussen de twee. In 'Onze Boerderij in Europa' neemt Yvon Jaspers (50) het stel, dat stapelgek is op elkaar, mee op een roadtrip door Engeland.

"Je had me eerder moeten zoeken"

Voor Maud is het liefde op het eerst gezicht in Boer zoekt Vrouw, voor Evert duurt het wat langer voordat hij zijn gevoelens durft te uiten. Als hij dan éindelijk de woorden ‘ik hou van jou’ uitspreekt, staan kijkers voor de buis te springen. Na de opnames gaat het snel; Maud laat haar huis in Heemstede achter zich en trekt in op de boerderij bij Evert. Daar heeft ze het zo erg naar haar zin, dat ze baalt dat ze Evert niet veel eerder heeft ontmoet. 

"Ik vind het echt eeuwig zonde dat ik niet als vijftien jarig meisje op een boerderij ben opgegroeid", vertelt ze in Onze Boerderij in Europa. Ze baalt ervan dat ze het 'boeren' nog niet zo goed in de vingers heeft, waardoor ze minder kan betekenen voor het bedrijf. "Mijn schuld hè, mijn schuld?", grapt Evert. Maud: "Ja, je had me eerder moeten zoeken." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer zoekt Vrouw-tortelduifjes Maud en Evert geven relatie-update

Maud beschikt wel over de nodige zelfspot. Ze vergelijkt haar eigen 'bekakte' manier van praten met Evert. Als hij Drents praat, kan ze het maar moeilijk ontcijferen. "Ik moet zo lachen om dat taaltje van Evert. Het is net Heemsteeds, met alle o’s die eu’s worden. Eigenlijk is het heel bekakt." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stikstofcrisis donkere wolk boven liefdesgeluk Maud en Evert uit Boer zoekt Vrouw

Onze boerderij in Europa is elke zondag 21.25 uur te zien op NPO 1 en kun je hier terugkijken.  

'Volgend jaar bruiloft van Maud en Evert uit Boer zoekt Vrouw'

02:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!