Jasmine Sendar Beeld © ANP

Jasmine Sendar maakt haar opwachting in GTST

8 mei 2023 16:52

Een nieuw gezicht geeft acte de présence in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Alhoewel, nieuw: bij het grote publiek is ze wel bekend. Het gaat om actrice Jasmine Sendar (45) die voor het eerst voet zet in Meerdijk.

Jasmine, die in 2021 meedoet aan Expeditie Robinson, heeft aardig wat soapervaring. Ze brak in Nederland door dankzij haar rol in Goudkust en was zes jaar lang te zien als verpleegkundige Kyra Isarin in Onderweg naar morgenGTST stond nog niet op haar cv, tot nu.

GTST-kijkers kunnen de actrice op maandag 15 mei haar opwachting zien maken. Bij Videoland, waar je de soap een week vooruit kunt kijken, is haar debuut al te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Goede Tijden, Slechte Tijden dit jaar eerder met zomerstop

Over twee weken, op donderdag 1 juni, is de vervroegde zomercliffhanger te zien. Deze belooft 'één van de meest spectaculaire cliffhangers ooit' te worden, aldus RTL. Of het personage van Jasmine daar iets mee te maken heeft, moet nog blijken.

Wie in elk geval wel voor opschudding zorgt, is Monica de Klein (gespeeld door Camilla Meurer). In de maandtrailer is te zien hoe de ex van Bing haar comeback maakt: 

Oude bekende zorgt voor ophef in GTST

01:14
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dubbel afscheid in GTST: Meerdijk zwaait twee personages uit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!