Sander Huisman in De Verraders Beeld © Jasper Suyk

Sander doet opmerkelijke onthulling over contract De Verraders: 'Mocht het niet zeggen'

14 mei 2023 12:23

Verraders komen en gaan dit seizoen, maar niet Sander Huisman. De Kris Kross Amsterdam-ster is er vanaf het eerste uur bij en moordt er lustig op los. Hoewel hij naarmate het spel vordert steeds zelfverzekerder wordt, 'schijt hij alle kleuren bagger' als hij wordt gekozen. Dat vertelt de 43-jarige in een nieuwe aflevering van Realitea.

"Ik heb het nooit bevestigd, maar hij voelde gewoon: hij is het"

Realitea #9: Hebben Katinka en Sander het bijgelegd en wat kopen de getrouwen van het zilver?

11:54

Volgens Sander duurt het wel een halfuur voordat eindelijk iedereen door presentator Tijl Beckand is aangewezen, terwijl het op televisie niet langer dan een paar minuten lijkt te duren. "Ik had de pech dat ik als laatste werd aangetikt, want zo’n tien seconden later mochten de maskers af."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Getrouwe krijgt liefdevol afscheid in De Verraders: 'Iedereen houdt van je'

Sander moet dan ook nog even bijkomen - iets waar we allemaal van hebben kunnen meegenieten. Terwijl hij zich probeert te herpakken doet Sander er alles aan om de blik van zijn broertje Jordy te ontwijken, die naast hem zit. Jordy heeft dan ook al snel door dat Sander een verrader is. "Ik keek naar rechts en zag een heel zenuwachtig hoofd. Hij durfde me niet aan te kijken, dus ik dacht meteen: hij moet het zijn", vertelt Jordy, die besluit zijn broertje niet te verraden omdat hij weet dat Sander hem toch niet eruit stemt.

Eruit stemmen doet Sander inderdaad niet, wel vraag hij Jordy om samen met hem te liegen en bedriegen - iets waar Jordy al op hoopt. Hoewel het in de aflevering lijkt alsof Jordy helemaal niet gechanteerd wil worden, geeft hij in Realitea toe het zelf voorgesteld te hebben "Ik wilde erbij gehaald worden", vertelt hij. "Ik heb tegen hem gezegd: ‘Ik weet dat je het bent en je gaat me vanavond erbij halen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chahid, Billy en Noor blikken terug op finale De Verraders: 'Nog nooit zo spannend geweest'

Ondanks de druk van zijn broer, heeft Sander nooit toegegeven een verrader te zijn. Dat is ook verboden, zo vertelt hij. "Dat mag niet, daar teken je een contract voor. Dat mag je niet. Ik heb het nooit bevestigd, maar hij voelde gewoon: hij is het."

Elke week komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Realitea #8 Annebel kreeg gek verzoek van Michella en hebben Martijn en Nicole nog contact?

15:37
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Noor heeft moeite met eigen actie in De Verraders: ‘Ben gewoon een schaap’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!